Οδηγός νταλίκας έπεσε στη δοκό της υπερυψωμένης διάβασης στη Σρι Ράτσα, ένας 35χρονος τραυματίστηκε σοβαρά

Σρι Ράτσα -

  Ένας νεαρός εργολάβος έπεσε με το φορτηγό του σε δοκό αερογέφυρας στη Σρι Ράτσα και τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το πρωί.

Σήμερα, 17 Μαΐου, ο Thatchakon Narananya, αναπληρωτής επιθεωρητής από το αστυνομικό τμήμα Bowin, ειδοποιήθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην οδό Mab Eang-Amata City, υποπεριοχή Bowin, Sri Racha, Chonburi.  

Στο σημείο του ατυχήματος, η αστυνομία βρήκε ένα λευκό φορτηγό Isuzu κολλημένο πάνω από ένα φράγμα του δρόμου με το μπροστινό μέρος να έχει προσκρούσει σε δοκό αερογέφυρας. Ο οδηγός, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως Nuttawut Sanpoakha (35), παγιδεύτηκε στο ναυάγιο του αυτοκινήτου και οι διασώστες χρειάστηκαν να τον απεγκλωβίσουν. Είχε χάσει τις αισθήσεις του και έτσι οι διασώστες έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Somdet Phra Borom Ratchathewi. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, ο Nuttawut οδηγούσε με μεγάλες ταχύτητες κατά τη διάρκεια της βροχής τη στιγμή του ατυχήματος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να πετάξει πάνω από ένα φράγμα του δρόμου και σε μια δοκό.

Ο Nuttawut παρέμεινε σε τοπικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μέχρι την ώρα του Τύπου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.