Δύο ηλεκτρολόγοι τραυματίστηκαν αφού έπεσαν από κεραία ραδιοφώνου σε στέγη στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

  Δύο ηλεκτρολόγοι τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί αφού έπεσαν κατά λάθος από κεραία ραδιοφώνου σε στέγη στη Σρι Ράτσα. Η διάσωση κράτησε σχεδόν δύο ώρες. 

Το Ίδρυμα Διάσωσης Sri Racha Sawang Prateep ανταποκρίθηκε σε ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο τραυματίες ηλεκτρολόγοι που παγιδεύτηκαν στη στέγη ενός γυμναστηρίου 6 μέτρα πάνω από το έδαφος στην υποπεριφέρεια Sri Racha, Si Racha, Chonburi νωρίς σήμερα το πρωί, 17 Μαΐου 2022. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ηλεκτρολόγοι Ton (46) και Phajon (και τα δύο πραγματικά ονόματα αποκρύπτονταν από τους διασώστες) κατέστρεφαν μια κεραία ραδιοφώνου ύψους 6 μέτρων όταν ξαφνικά έπεσαν και έπεσαν στην οροφή ενός γυμναστηρίου. Και οι δύο υπέστησαν μη απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα στο πόδι κατά την πρόσκρουσή τους. 

Σύμφωνα με τη δήλωση του ανταποκριτή διάσωσης, η διάσωση ήταν επίπονη καθώς χρειάστηκαν σχεδόν δύο ώρες για να φτάσει ένα φορτηγό με κουβά για να ρίξει τον Ton και τον Phajon. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Laem Chabang για θεραπεία. 

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο λόγος της πτώσης ήταν ακόμη υπό εξέταση από τις αρμόδιες αρχές της Σρι Ράτσα και και οι δύο άνδρες αναμενόταν να αναρρώσουν στο νοσοκομείο Laem Chabang.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.