Minivan πέφτει μέσα από τοίχο σε βενζινάδικο με δύο επιβαίνοντες να τραυματίζονται στην περιοχή Pattaya

Πατάγια -

Ένα μίνι βαν έπεσε μέσα από τοίχο σε βενζινάδικο με δύο επιβαίνοντες να τραυματίζονται στην περιοχή Πατάγια χθες το βράδυ. Ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκωτικών και αλκοόλ.

Γύρω στις 5.30 μ.μ. χθες, 15 Μαΐου, η αστυνομία της Πατάγια απάντησε σε τροχαίο ατύχημα με δύο επιβάτες που τραυματίστηκαν σε ένα βενζινάδικο κοντά στην οδό Sukhumvit Road, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, στο Bang Lamung, στο Chonburi.

Η αστυνομία βρήκε ένα γκρι μίνι βαν Toyota Commuter σε γκρεμισμένη κατάσταση. Σύμφωνα με αναφορές αυτόπτων μαρτύρων, το βαν έπεσε ξαφνικά μέσα από τοίχο σε βενζινάδικο.

Η αστυνομία ανακάλυψε μια νεαρή Ταϊλανδή μέσα στο όχημα με ελαφρά διάσειση στο κεφάλι και έναν άνδρα οδηγό με άγνωστα τραύματα επίσης (δεν αναφέρονται ονόματα και ηλικίες). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν μπορούσε να μιλήσει με συνέπεια για το ατύχημα και την αιτία, αλλά και τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο.
Ο Raman Ameoch, ένας 38χρονος αυτόπτης μάρτυρας, είπε στο TPN Media ότι ο οδηγός του βαν οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και τον έκοψε πριν χάσει τον έλεγχο και συγκρουστεί σε τοίχο βενζινάδικου.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε στο The Pattaya News ότι είχε ήδη κρατήσει πλάνα ασφαλείας ως αποδεικτικό στοιχείο και ότι θα πάρει συνέντευξη από τον οδηγό για ανάκριση και τεστ ναρκωτικών και αλκοόλ.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.