«Ozawa Ramen», ένα καταπληκτικό ιαπωνικό εστιατόριο στην καρδιά της Πατάγια, σας προσκαλεί να επισκεφθείτε

Πατάγια —

Το εστιατόριο Pattaya Ozawa Ramen έλαβε μια φανταστική ανταπόκριση πελατών μετά από μόλις δύο μήνες λειτουργίας. 

Το Pattaya Ozawa Ramen είναι το πρώτο υποκατάστημα στο Chonburi από τα 33 υποκαταστήματα σε εθνικό επίπεδο. Είναι ένα από τα λίγα ιαπωνικά εστιατόρια με νουντλς που βρίσκονται στη διασταύρωση Pattaya Klang και Beach Road στην καρδιά της Pattaya, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Central Mall. Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, Οζάουα Ράμεν είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ντόπιων και των τουριστών που θέλουν να δοκιμάσουν αυθεντικό ιαπωνικό φαγητό στην Πατάγια.  

Ο διευθυντής του εστιατορίου κ. Chakphong Tosom είπε στο The Pattaya News ότι ορισμένοι πελάτες ταξιδεύουν ακόμη και από άλλες επαρχίες για να δοκιμάσουν το φαγητό. Λαμβάνει πολύ θετικά σχόλια από πολλούς πελάτες διαφόρων εθνικοτήτων, ιδιαίτερα από Ιάπωνες και Κορεάτες κατοίκους της Πατάγια και τουρίστες από αυτές τις χώρες. 

Το Pattaya Ozawa Ramen ανοίγει καθημερινά από τις 10.00:10.00 έως τις XNUMX:XNUMX. Δείτε το εδώ: Ozawa Ramen Pattaya

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.