Ρουμάνος τουρίστας πέφτει νεκρός από τον καταρράκτη Na Mueang ενώ έβγαζε φωτογραφίες στο Koh Samui χθες το απόγευμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Surat Thani -

Μια 23χρονη Ρουμάνα τουρίστρια έπεσε μέχρι θανάτου από γκρεμό στον καταρράκτη Na Mueang στο Koh Samui, Surat Thani, χθες το απόγευμα, 14 Μαΐου.

Η αστυνομία του Σαμούι έσπευσε στον καταρράκτη Na Muang γύρω στις 3:00 μ.μ. αφού ειδοποιήθηκε για το περιστατικό αλλοδαπής τουρίστριας που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από τα βράχια στο τέταρτο επίπεδο του καταρράκτη.

Δυστυχώς, η γυναίκα διαπιστώθηκε ο θάνατός της όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και οι διασώστες. Όπως είπε ο φίλος της, ταξίδευε με δύο από τους άντρες φίλους της και γλίστρησε ενώ έβγαζε φωτογραφίες.

Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε βράχο στο δεύτερο επίπεδο, προκαλώντας μεγάλα τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Οι φίλοι της προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες περιμένοντας τη βοήθεια των αστυνομικών αλλά δεν κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.

Οι αξιωματούχοι πέρασαν περισσότερες από 5 ώρες βγάζοντας το σώμα της έξω από τη σκηνή προτού το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Koh Samui για νεκροψία, ενώ και οι δύο φίλες της θα ανακρίνονταν για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Samui.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.