Έκλεψαν ζάντες αλουμινίου αξίας 35,000 μπατ από φορτηγό στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Τέσσερις ζάντες αλουμινίου αξίας 35,000 μπατ φέρεται να κλάπηκαν από ένα φορτηγό που ανήκε σε εργάτη εργοστασίου στη Σρι Ράτσα.

Γύρω στις 1.00:12 χθες, XNUMX Μαΐου, ο Dansak Pooldee, ανακριτής στο αστυνομικό τμήμα Nong Kham, ενημερώθηκε για έναν κλέφτη/κλέφτη που είχε κλέψει ζάντες αλουμινίου από ένα φορτηγό στο Soi Sakkrapok, στην υποπεριφέρεια Bueng, στη Sri Racha, στο Chonburi.

Το αρσενικό θύμα, ο Wattana Sareetham, ένας 30χρονος εργάτης στο εργοστάσιο, είπε στους δημοσιογράφους της Pattaya News με θλίψη ότι οι τέσσερις ζάντες αλουμινίου αξίας 35,000 του έκλεψαν από το λευκό φορτηγό του που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Ο Wattana είπε ότι προηγουμένως αντάλλαξε τις παλιές ζάντες με χρήματα για να αγοράσει τις ζάντες αλουμινίου και ότι είχε αγοράσει το αυτοκίνητο μόλις πριν από τέσσερις μήνες.

Ο Wattana δήλωσε επίσης ότι δεν είχε τα χρήματα επί του παρόντος για να αντικαταστήσει τους τροχούς και ειλικρινά ήλπιζε ότι η αστυνομία θα έπιανε τον ύποπτο.

Η αστυνομία του Nong Kham είπε στο The Pattaya News ότι πρέπει να υπήρχαν τουλάχιστον δύο ύποπτοι με βάση την πρώιμη εξέταση, επειδή χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αφαιρεθούν όλοι οι τροχοί. Αρχικά, οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα εξετάσουν το υλικό ασφαλείας για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τους υπόπτους. 

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.