Υποτιθέμενος μεθυσμένος αλλοδαπός συγκρούστηκε με διάσημους Ταϊλανδούς πρώην κατάδικους Youtubers στην περιοχή Pattaya

Bang Lamung -

Ένας φερόμενος ως μεθυσμένος αλλοδαπός έπεσε σε τροχαίο με διάσημους Ταϊλανδούς πρώην κατάδικους Youtubers στο Bang Lamung. Ο αλλοδαπός φέρεται να είχε αντίρρηση για αλκοτέστ στον τόπο του ατυχήματος. 

Στις 01.30 π.μ. σήμερα, 10 Μαΐου, ο αναπληρωτής επιθεωρητής Thanongsak Inphadung από το αστυνομικό τμήμα Chonburi ειδοποιήθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα με τρία αυτοκίνητα και πολλά τραυματισμένα θύματα σε μια διασταύρωση στο Soi Siam Country Club, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi .

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μπρούτζινο σεντάν MG με κατεδαφισμένη πρόσοψη. Ο οδηγός ταυτοποιήθηκε ως Yee Hoi Wong. Το δεύτερο όχημα ήταν ένα λευκό pickup Mazda BT 50 που ανήκε σε έναν 49χρονο οδηγό, τον Jarapas Sirirak. Το τελευταίο αυτοκίνητο ήταν ένα σεντάν Honda Civic με τον Panuwat Sirichai ή "Meng Pakdam" να αναγνωρίζεται ως οδηγός και τον Tada Boonphan ή "Est Romklao". Οι δυο τους ήταν γνωστοί πρώην κατάδικοι και Youtubers, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Όλα τα θύματα τραυματίστηκαν ελαφρά.  

Σύμφωνα με τη δήλωση του Panuwat, περίμενε το πράσινο φως στη διασταύρωση όταν ξαφνικά άκουσε ένα φρένο αυτοκινήτου πίσω του και τράκαρε στο πίσω μέρος από ένα πικ-απ πίσω του. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, είδε ότι ο Yee Hoi Wong, τον οποίο ισχυρίστηκε ότι φαινόταν πολύ μεθυσμένος, ήταν εκείνος που προκάλεσε το ατύχημα, προσκρούοντας σε άλλα δύο οχήματα.    

Σύμφωνα με ένα άλλο θύμα, τον Jarapas, περιέγραψε τις ίδιες λεπτομέρειες και επιβεβαίωσε ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Yee Hoi Wong ήταν μεθυσμένος. Ο Jarapas είπε ότι δεν γνώριζε τους διάσημους YouTubers και εξεπλάγη όταν είδε πολλούς ανθρώπους να τους ζητούν φωτογραφίες στον τόπο του ατυχήματος.

Αρχικά, ο αναπληρωτής επιθεωρητής Thanongsak Inphadung συνέλαβε τον Yee Hoi Wong για να περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ αλκοόλ στο αίμα, επειδή φέρεται να είχε αντίρρηση για ένα τεστ αλκοολούχων ποτών στον τόπο του ατυχήματος. Ο επιθεωρητής, ωστόσο, είπε ότι θα ελέγξει το υλικό ασφαλείας για να είναι δίκαιο για όλα τα μέρη.

Ο κ. Wong αρνήθηκε να μιλήσει στον Τύπο στον τόπο του ατυχήματος. Δεν ήταν σαφές εάν είχε λάβει τις υπηρεσίες δικηγόρου από σήμερα το απόγευμα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.