Ο ΠΟΥ επαινεί την Ταϊλάνδη για την ικανότητά της να αντιμετωπίσει την κατάσταση του Covid-19, λέει στις τρεις πρώτες χώρες παγκοσμίως

Εθνική -

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) επαίνεσε την Ταϊλάνδη ως πρότυπο και κατέταξε το Βασίλειο στις τρεις καλύτερες χώρες στον κόσμο για την ικανότητά του να συγκρατήσει και να αντιμετωπίσει την κατάσταση του Covid-19, ανέφερε κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα, 8 Μαΐου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Thanakorn Wangboonkongchana δήλωσε σήμερα, 8 Μαΐου, ότι ο πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha ευχαρίστησε όλους τους σχετικούς φορείς και υπηρεσίες και το κοινό για τη συνεργασία για τη συμμόρφωση με τα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19, με αποτέλεσμα η χώρα να καταστεί μέρος των τριών κορυφαίων χωρών στον κόσμο για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19.

Αυτό οφείλεται στην ευέλικτη διαχείριση της χώρας σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας καθώς και στα πρακτικά μέτρα της, σύμφωνα με τους ειδικούς του ΠΟΥ και την ομάδα της ΠΟΥ Ταϊλάνδης. Το κλειδί για τις καλές προσαρμογές περιελάμβανε επίσης τη στήριξη από ανώτερα πολιτικά στελέχη της κυβέρνησης, την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας της Ταϊλάνδης, τη συνεργασία όλων των τομέων, συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, την ενίσχυση της συμμετοχής του λαού και της κοινότητας. και τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών για να βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων.

«Ο Πρωθυπουργός επέμεινε ότι αυτό δεν ήταν το μόνο επίτευγμα της κυβέρνησης αλλά και όλων των τομέων και το πιο σημαντικό ήταν αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας από όλους τους Ταϊλανδούς. Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από όλους να παραμείνουν προσεκτικοί και να ακολουθήσουν αυστηρά τα μέτρα Covid-19 για να επιστρέψει η Ταϊλάνδη σε μια κανονική κατάσταση το συντομότερο δυνατό», κατέληξε ο Thanakorn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.