Μεγάλο αστείο για να συζητήσουμε με αρμόδιους αξιωματούχους σχετικά με το νόμιμο άνοιγμα της βιομηχανίας νυχτερινής διασκέδασης, την παράταση του ωραρίου στο Πουκέτ, την Πατάγια και άλλες τουριστικές ζώνες

Πουκέτ-

Ο Big Joke, Βοηθός του Αρχηγού της Εθνικής Αστυνομίας θα συζητήσει επίσημα με τους αξιωματούχους του Πουκέτ και το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, σχετικά με τη νόμιμη παράταση του χρόνου κλεισίματος του εστιατορίου και των ωρών κατανάλωσης ποτού.

Ο τοπικός Τύπος στο Πουκέτ ζήτησε από τον Βοηθό του Αρχηγού της Εθνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Surachate, «Big Joke» Hakparn μετά από ένα συνέντευξη τύπου Παρασκευή (6 Μαΐου) σχετικά με μια συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με τη βιομηχανία του μπαρ και της ψυχαγωγίας και τις νόμιμες ώρες λειτουργίας. Αυτή η συζήτηση έχει ενταθεί σε τουριστικές ζώνες, οι οποίες θέλουν να ανοίξει νόμιμα η βιομηχανία νυχτερινής ζωής που οδηγεί στην οικονομία και να παραταθούν οι ώρες από την τρέχουσα τα μεσάνυχτα ώρα κλεισίματος για τους χώρους που σερβίρουν αλκοόλ.

Ο Surachate ρωτήθηκε για τη γνώμη του σχετικά με το ότι η Ταϊλάνδη άνοιξε για διεθνείς τουρίστες μετά την 1η Μαΐουst με την κατάργηση του μη δημοφιλούς προγράμματος Test and go, αλλά οι ώρες κλεισίματος και οι ώρες κατανάλωσης του εστιατορίου εξακολουθούν να είναι περιορισμένες βάσει της εθνικής εντολής μετρήσεων Covid-19. Οι τουρίστες δεν μπορούν να απολαύσουν πλήρως τον χρόνο τους σε τουριστικές περιοχές, σύμφωνα με ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων που ισχυρίζονται ότι τα μεσάνυχτα είναι πολύ νωρίς για τη νυχτερινή ζωή στις τουριστικές ζώνες.

Τεχνικά, τα μπαρ και οι χώροι νυχτερινής διασκέδασης εξακολουθούν να είναι νόμιμα κλειστά σε όλη τη χώρα, ως μέρος των κανόνων Covid-19 που ισχύουν από τις 10 Απριλίου 2021, και λειτουργούν μόνο ως «εστιατόρια».

Ο υποστράτηγος Surachate είπε στο Phuket Express, «Το σκεφτόμαστε αυτό. Θα συζητήσουμε με το Πουκέτ και άλλους αρμόδιους αξιωματούχους για να ζητήσουμε παράταση των ωρών κλεισίματος των χώρων νυχτερινής διασκέδασης. Γνωρίζουμε ότι η Pattaya, ειδικότερα, πιέζει επίσης σκληρά για μια νομική παράταση των ωρών κλεισίματος και για να ανοίξει ξανά πλήρως τη βιομηχανία της νυχτερινής τους ζωής».

«Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από την επαρχία και την επιτροπή ελέγχου της νόσου, και το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19, CCSA. Καταλαβαίνω πώς νιώθουν οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων και οι υπεύθυνοι χώρων ψυχαγωγίας. ΟΛΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΙ!», πρόσθεσε, δίνοντας έμφαση σε όλους.

Η CCSA, σημειώνει το Phuket Express, δεν έχει δώσει οριστικές δηλώσεις σχετικά με το νόμιμο άνοιγμα των χώρων νυχτερινής διασκέδασης ή το να επιτρέπεται σε τουριστικές περιοχές όπως η Πατάγια και το Πουκέτ να παρατείνουν τις ώρες κλεισίματος ή να έχουν εξαίρεση από τους εθνικούς κανόνες. Η CCSA είπε μόνο ότι περισσότεροι περιορισμοί θα χαλαρώσουν καθώς η Ταϊλάνδη πλησιάζει θεωρώντας τον Covid-19 ως ενδημική ασθένεια, η οποία σχεδιάζεται να είναι περίπου μέχρι τον Ιούλιο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/