Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow κάνει το ντεμπούτο του νέου μωρού λεμούριου με ουρά

Σρι Ράτσα -

Ο Ανοιχτός Ζωολογικός Κήπος Khao Kheow παρουσίασε πρόσφατα έναν νέο λεμούριο με ουρά μωρού νωρίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 Μαΐου. 

Ο κ. Tewin Rattanawongsawat, διευθυντής του Ανοιχτού Ζωολογικού Κήπου Khao Kheow, είχε παρουσιάσει προηγουμένως ένα νέο μέλος της οικογένειας των λεμούριων με ουρά στις 15 Μαρτίου και είχε μόλις κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο κοινό την Παρασκευή, 6 Μαΐου, ενώ είχε κολλήσει βαρετά. στην πλάτη της μητέρας του και περιστασιακά σκαρφαλώνοντας σε ένα δέντρο.

Το μωρό λεμούριος ήταν αρσενικό και ήταν καλά στην υγεία του. Ο Ανοιχτός Ζωολογικός Κήπος Khao Kheow γαλουχούσε επί του παρόντος 21 λεμούριους με ουρά, 13 αρσενικά και 8 θηλυκά.

Ο κ. Tewin είπε στους επισκέπτες ότι το μωρό λεμούριος ήταν καλά νέα για τον ζωολογικό κήπο. Κάλεσε όλους να ταΐσουν και να τραβήξουν φωτογραφίες με τον λεμούριο το Σάββατο, την Κυριακή και άλλες επίσημες αργίες στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow, στην υποπεριοχή Bang Phra, στο Si Racha, στο Chonburi.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 038-318-444. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.