Μεγάλες καταιγίδες θα πλήξουν όλες τις περιοχές αυτό το Σαββατοκύριακο, προειδοποιεί η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης

Εθνική -

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης εξέδωσε προειδοποίηση για τον καιρό σήμερα, 7 Μαΐου, για μια μεγάλη καταιγίδα που πλησιάζει και πιθανότατα θα πλήξει 53 επαρχίες σε όλη τη χώρα.  

Λόγω της ανακοίνωσης, οι νοτιοανατολικοί άνεμοι στον Κόλπο και στα νότια θα ενισχυθούν, προκαλώντας ισχυρές ή πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές τις επόμενες 24 ώρες, ενώ τα βόρεια, βορειοανατολικά, κεντρικά και ανατολικά, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ και των περιχώρων της, θα συναντούν αυξανόμενες βροχοπτώσεις σε περίπου 60-70% των περιοχών. 

Οι πληγείσες περιοχές είναι οι εξής:

Βόρειος: Οι Mae Hong Son, Chiang Mai, Lamphun, Lampang, Tak, Kamphaeng Phet, Phitsanulok, Phichit και Phetchabun θα δουν καταιγίδες. Η υψηλότερη και η χαμηλότερη θερμοκρασία είναι 31-36 βαθμοί και 22-25 βαθμοί, αντίστοιχα.

Βορειοανατολικός: Οι Loei, Nong Khai, Bueng Kan, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Khon Kaen, Kalasin, Maha Sarakham, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Buriram και Surin θα έχουν επίσης ζεστό και αμυδρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι 31-33 βαθμοί και 23-25 ​​βαθμοί.

Κεντρικός: Uthai Thani, Suphan Buri, Kanchanaburi, Ratchaburi, Samut Songkhram, Samut Sakhon και Nakhon Pathom. Οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι  32-36 βαθμούς και 23-27 Βαθμούς.

Ανατολή: Nakhon Nayok, Prachinburi, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi και Trat. Οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι  33-35 βαθμούς και 24-25 βαθμούς. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί πνέουν 15-35 km/h. Ύψος κύματος 1-2 μέτρα και 2 μέτρα υπεράκτια.

Νοτιοανατολικός άνεμος: Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Songkhla, Yala, Pattani και Narathiwat. Οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι 28-34 βαθμούς και 23-25 βαθμούς. Οι νότιοι άνεμοι είναι 15-35 km/h και το ύψος του κύματος είναι 1-2 μέτρα πάνω από το Surat Thani. Τα νοτιοανατολικά 15-30 km/h και ύψος κύματος 1 μέτρο κάτω από το Nakhon Si Thammarat.     

Νοτιοδυτικός: Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang και Satun. Οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι 30-35 βαθμούς και 24-26 βαθμούς. Οι νότιοι άνεμοι είναι 20-35 km/h. Ύψος κύματος 2 μέτρα και 2 μέτρα υπεράκτια.

Μπανγκόκ και η γειτονιά: Οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι 33-36 βαθμούς και 26-27 Βαθμούς.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.