Loftbit Park — το καλύτερο καφέ για τους φιλόζωους στην περιοχή Pattaya!

Bang Lamung -

Σήμερα, επισκεφτήκαμε πρόσφατα το Loftbit Park - ένα από τα αγαπημένα μας καφέ στο Bang Lamung - και ήμασταν πραγματικά πρόθυμοι να σας πούμε ότι ποτέ δεν μας απογοήτευσε!

Το Loftbit Park είναι ένα καφέ στο Bang Lamung. Διαθέτει πολλές ξεχωριστές ζώνες που είναι κατάλληλες για πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες. Πρώτα, φυσικά, η κλιματιζόμενη ζώνη για να πιείτε λίγο καφέ ή όποιο ρόφημα σας αρέσει. Δεύτερον, έχουν κυριολεκτικά έναν ολόκληρο μίνι ζωολογικό κήπο στη θέση τους με κουνελάκια, παπαγάλους, πάπιες και ψάρια koi να κολυμπούν σε ένα μικροσκοπικό κανάλι. Ναι, ο ιδιοκτήτης σάς επιτρέπει να ταΐζετε και να παίζετε με όλα όπως θέλετε!

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Loftbit Park διαθέτει επίσης μια ολόκληρη παιδική χαρά για να κρατάτε τα παιδιά σας απασχολημένα ενώ εσείς απολαμβάνετε ήρεμα το φαγητό σας.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες, οδηγίες, στοιχεία επικοινωνίας και πολλά άλλα!

Μιλώντας για φαγητό, το Loftbit Park σάς προσφέρει μερικά εξαιρετικά μενού που μπορεί να μην μπορείτε να βρείτε σε μια κανονική καφετέρια όπως ένα πολύ μεγάλο χοιρινό κότσι, το Tom Yum Pla Kang, τηγανητά θαλασσινά με σκόνη κάρυ, θαλασσινή σαλάτα με wasabi και ένα πολλά περισσότερα. 

Ας δούμε τις φωτογραφίες για να σας ανοίξουν την όρεξη!

Η σελίδα του Loftbit Park στο Facebook: https://www.facebook.com/loftbitpark/

Τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/LXAu647wXKDv77EK7 

Ώρες λειτουργίας: 11.00 π.μ. – 8.00 μ.μ 

Καλέστε: 083-879-0411

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.