Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για περισσότερες καλοκαιρινές καταιγίδες στην άνω Ταϊλάνδη

Μπανγκόκ -

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης εξέδωσε νέα προειδοποίηση για καλοκαιρινές καταιγίδες στην άνω Ταϊλάνδη στις 2 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένα σύστημα μέτριας υψηλής πίεσης από την Κίνα πάνω από το άνω Βιετνάμ αναμένεται να καλύψει σήμερα τα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης και τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Εν τω μεταξύ, τα ανώτερα μέρη της Ταϊλάνδης αναμένεται να παρουσιάσουν ζεστό καιρό.

Την 1η – 2 Μαΐου, οι νότιοι και οι νοτιοανατολικοί άνεμοι με την υγρασία προβλέπεται να φέρουν καλοκαιρινές καταιγίδες στα βόρεια, τα βορειοανατολικά, τα κεντρικά, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ και της γειτονιάς της, και τις ανατολικές περιοχές. Σε ορισμένες περιοχές είναι επίσης πιθανές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και κεραυνοί.

Οι πληγείσες περιοχές είναι οι εξής:

ΦΩΤΟ: Naewna

2 2022 Μαΐου

Βόρειος: Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang, Uttaradit, Sukhothai, Phitsanulok, Phichit, Phetchabun, Kamphaeng Phet και Tak.

Βορειοανατολικός: Nakhon Ratchasima, Maha Sarakham, Roi Et, Amnat Charoen, Buriram, Surin, Sisaket και Ubon Ratchathani.

Κεντρικός: Nakhon Sawan, Uthai Thani, Chainat, Suphan Buri, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Nakhon Pathom, Samut Songkhram, Samut Sakhon, Kanchanaburi, Ratchaburi και η Μπανγκόκ και η γειτονιά της.

Ανατολή: Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi και Trat.

Το Τμήμα προειδοποίησε επίσης το κοινό να προσέχει από τις ακραίες συνθήκες και να αποφεύγει υπαίθριους χώρους, μεγάλα δέντρα και μη ασφαλείς διαφημιστικές πινακίδες. Όλες οι μεταφορές θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών καταιγίδων. Οι αγρότες θα πρέπει να αποτρέψουν τις ζημιές στις καλλιέργειες και να μείνουν συντονισμένοι για τις ενημερώσεις του καιρού.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.