Golf: Red-Hot Chanettee μπαίνει γρήγορα στο 3ο Mixed Opener της Ταϊλάνδης στο Rayong

Rayong-

Η δύο φορές πρωταθλήτρια Chanettee Wannasaen ήταν καυτή καθώς έβαλε ένα άνοιγμα 66 για να πάρει ένα προβάδισμα τρίχρονου στο Mixed της Ταϊλάνδης Bt3 εκατομμυρίων που φιλοξενήθηκε από την TrustGolf στο Rayong Green Valley Country Club την Πέμπτη.

Το έφηβο κορίτσι που έχει τέσσερις τίτλους συμπεριλαμβανομένων των δύο πρώτων μικτών διοργανώσεων της Ταϊλάνδης φέτος δημιούργησε επτά πουλάκια εναντίον ενός μοναχικού μπαμπού στα 14th τρύπα στην πίστα par 72 που έχει 6,826 γιάρδες από το ανδρικό μπλουζάκι και 5,985 από το γυναικείο.

«Έπαιξα αρκετά εντάξει, παρόλο που δεν έκανα μερικά εύκολα χτυπήματα. Ωστόσο, το αναπλήρωσα φτιάχνοντας πολλά πουλιά από περίπου 10 πόδια. Ήταν μια καλή αρχή σε αυτή την πορεία όπου οι πράσινοι είναι αρκετά προκλητικοί. Αν πετύχετε λάθος σημεία, θα είναι πολύ δύσκολο», είπε η Chanettee που μόλις γιόρτασε το τέταρτο τρόπαιο της χρονιάς στην Ταϊλάνδη LPGA Tour στο Laem Chabang International Country Club την περασμένη εβδομάδα.

«Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός για κάποιες τρύπες. Η μπάλα μπορεί να κυλήσει πολύ γρήγορα από το πράσινο περιθώριο αν στοχεύσετε σε λάθος θέση», πρόσθεσε ο 17χρονος Chanettee, ο οποίος, ως ο νούμερο 1 παίκτης στο 2022 TrustGolf Tour Order of Merits, έχει ήδη κρατήσει ένα από τα δύο. θέσεις για να αγωνιστούν στο TrustGolf Women's Scottish Open που έχει προγραμματιστεί μεταξύ 28 και 31 Ιουλίου στο Dundonald Links στο Ayrshire της Σκωτίας. Η άλλη θέση, το Νο 2 της βαθμολογίας Merit, θα αποφασιστεί μετά τον τελικό της Κυριακής.

Τρεις παίκτες ακολούθησαν τρεις βολές πίσω στο κοινό δεύτερο. Αυτό περιελάμβανε την παίκτρια Νο 2017 της Ταϊλάνδης LPGA Tour 1, Parinda Phokan, η οποία αντέκρουσε από δύο διαδοχικούς μπαμπούλες στις 14 και 15th τρύπες για να πυροβολήσετε πέντε πουλάκια, η διαφήμιση ολοκληρώθηκε με 69.

«Ξεκίνησα αργά. Μου πήρε αρκετό χρόνο για να αποκτήσω την ορμή μου. Ένα πουλάκι στις 18th πραγματικά ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή μου και τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν τον δρόμο μου από τότε», είπε η 25χρονη από το Khon Kaen.

«Αυτή είναι μια δύσκολη πορεία. Υπάρχουν πολλοί άνεμοι και οι θέσεις των σημαιών είναι αρκετά δύσκολες. Πρέπει να χτυπήσετε τη μπάλα στη σωστή θέση ή αλλιώς, θα καταλήξετε σε μπελάδες. Αύριο πρέπει να παίξω το απόγευμα που αναμένονται δυνατοί άνεμοι. Το σχέδιό μου είναι να χτυπήσω τους δρόμους και τους πράσινους», πρόσθεσε ο Parinda, του οποίου ο γύρος των 69 ανταποκρίθηκε επίσης στον Νο 2021 παίκτη της Ταϊλάνδης PGA Tour του 1, Sangchai Sukcharoen και Pannapa Polnamin από τον Udon Thani.

Ο Sangchai, 24 ετών από την Μπανγκόκ, είχε τέσσερα πουλάκια μετά από 14 τρύπες, αλλά τελικά η κάρτα του σκοράρει με ένα λάθος στο 15th.

«Έκανα υπέροχα σουτ με μπλουζάκι και χτύπησα καλά το σίδερο στο μπροστινό εννιά. Αλλά μετά το γύρισμα, οι βολές μου δεν βρήκαν τα τέρατα. Ελπίζω να χτυπήσω περισσότερο τα νερά για να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες για πουλάκι αύριο», είπε ο Sangchai.

Οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανή κάλυψη του τρίτου Thailand Mixed είτε στο AIS Play APP είτε στο TrustGolf Facebook και Youtube.

Το Thailand Mixed διοργανώνεται από το TrustGolf, ένα εκπαιδευτικό κέντρο εσωτερικού χώρου με προηγμένη τεχνολογία. Υποστηρίζεται από την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης, το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, την Bangkok Bank, την B.Grimm Company, την Bond Holdings, την AISPLAY, την Bridgestone, την Trust Pharmacy, την Trust Live Streaming, την Adidas Golf, το Κέντρο για τη διαχείριση καταστάσεων Covid-19 και το Rayong Green Valley Country Club στο Rayong.

 

……………………………………………………

Σχετικά με το TrustGolf

Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει υποστηρίξει διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μια ευρωπαϊκή περιοδεία γυναικών που συν-εγκρίθηκε με την εκδήλωση LPGA Tour μεταξύ 2021 και 2025. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων παικτών γκολφ παγκοσμίως υπέγραψαν για την εκδήλωση που βοήθησε στην προώθηση μιας καλής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, οι Ταϊλανδές παίκτριες, υπό την υποστήριξη της TrustGolf, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μεταξύ 2020 και 2021, εκτός από πέντε σειρές Thailand Mixed που φιλοξενήθηκαν από την TrustGolf, η TrustGolf Tour διοργάνωσε επίσης το TrustGolf Amateur Qualifier 2021 που επέλεξε παίκτες για να διαγωνιστούν στο IMG Academy Juniors World (San Diego and Florida Challenge and Women's Amateurs). Ειρηνικός. Το 2022, το TrustGolf θα φιλοξενήσει συνολικά πέντε Thailand Mixed που θα φιλοξενηθούν από εκδηλώσεις TrustGolf (με συνολικό χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμύρια Bt). Το TrustGolf διοργάνωσε επίσης δύο TrustGolf Asian Mixed events, με τρεις εγκρίσεις από την Asian Tour, την Ladies European Tour και την TrustGolf Tour (συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.5 εκατομμυρίων $ ΗΠΑ) στο Siam Country Club Pattaya Waterside τον Απρίλιο. Επιπλέον, θα υπάρχει η TrustGolf Link Series που θα χρησιμεύσει ως η Access Series for Ladies European Tour που περιλαμβάνει επίσης το TrustGolf Scottish Open (χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων).

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/