Εκπληξη! Οι ντόπιοι που ψάχνουν για μια σαύρα σε μια λιμνοθάλασσα Chonburi δαγκώνονται από κροκόδειλος!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Tigernewsreport.

Τσονμπούρι –

  Οι κάτοικοι της περιοχής που αναζητούσαν μια σαύρα σε μια λιμνοθάλασσα στην περιοχή Κο Τσαν έμειναν μια δυσάρεστη έκπληξη όταν τους δάγκωσε ένας κροκόδειλος χθες, 27 Απριλίου 2022.

Εθελοντές από ένα τοπικό γραφείο αλιείας ειδοποιήθηκαν από ντόπιους κατοίκους στο Κο Τσαν ότι οι πάπιές τους εξαφανίζονταν από την περιοχή κάθε μέρα. Πίστευαν ότι αυτές οι πάπιες τις έτρωγε μια σαύρα οθόνης που είδαν πριν από πολλές μέρες.

Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι δεν κατονομάζονται συγκεκριμένα, κατέβηκαν στη λιμνοθάλασσα για να αναζητήσουν τη σαύρα παρακολούθησης, αλλά δύο από αυτούς δαγκώθηκαν στο πόδι και ένας άλλος στο χέρι ενώ βρίσκονταν στη λιμνοθάλασσα. Αφού βγήκαν από το νερό με άδεια χέρια, εντόπισαν έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη στη λιμνοθάλασσα - έναν μικρό θηλυκό κροκόδειλο που είχε κάνει την περιοχή σπίτι του.

Χρησιμοποιήθηκαν αντλίες νερού για τη μείωση του νερού στη λιμνοθάλασσα και εθελοντές κατάφεραν να συλλάβουν τον κροκόδειλο μετά από περίπου μία ώρα.

Ο θηλυκός κροκόδειλος ήταν ηλικίας περίπου δύο ετών, περίπου 1.37 μέτρα μήκος και ζυγίζει 10 κιλά. Ο λυσσασμένος λυθρίνι μεταφέρθηκε στο τοπικό γραφείο αλιείας, το οποίο στη συνέχεια θα μεταφέρει τον κροκόδειλο σε ασφαλέστερη τοποθεσία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.