Οι Ταϊλανδοί τουρίστες συρρέουν στο Koh Larn τις καθημερινές, φαινομενικά πριν ανοίξουν το σχολείο στις 17 Μαΐου

Πατάγια -

  Μεγάλα πλήθη Ταϊλανδών τουριστών εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στο Koh Larn πρόσφατα τις καθημερινές, ενώ οι αξιωματούχοι του Koh Larn εικάζουν ότι θα ήθελαν να χαλαρώσουν ως οικογένεια πριν ξεκινήσει το νέο σχολικό εξάμηνο τον Μάιο.  

Οι δημοσιογράφοι του TPN επισκέφτηκαν την προβλήτα Μπαλί Χάι σήμερα, 28 Απριλίου, για να ελέγξουν το αυξανόμενο πλήθος τουριστών (κυρίως Ταϊλανδών) που ήρθαν να επιβιβαστούν σε ένα φέρι για το Κο Λαρν. Παρόλο που ήταν ακόμη καθημερινή, η προβλήτα ήταν σχετικά γεμάτη με κόσμο, έτσι πολλοί αξιωματικοί ήταν σε υπηρεσία για να διατηρήσουν την τάξη και να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση των επιβατών με τους κανονισμούς Covid-19, όπως εντολές για μάσκα, πλύσιμο χεριών, κοινωνική απόσταση και έλεγχοι θερμοκρασίας .

Σύμφωνα με αξιωματικούς, περίμεναν ότι πολλοί άνθρωποι ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο για διακοπές στο Koh Larn πριν ανοίξουν τα σχολεία στις 17 Μαΐου. Επέμειναν ότι τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κοστίζουν μόνο 30 μπατ ανά ταξίδι.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.