Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα φιλοξενήσει την «Παγκόσμια Περιοδεία Δικαιοσύνης» στην Μπανγκόκ στις 6 Νοεμβρίου

Εθνική»

Ο Καναδός ποπ σταρ Τζάστιν Μπέιμπερ μόλις πρόσθεσε την Μπανγκόκ στην παγκόσμια περιοδεία δικαιοσύνης του, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 6 Νοεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο Rajamangala. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στις 29 Απριλίου στο Thaiticketmajor.

Θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Ασία στις 22 Οκτωβρίου στην Κουάλα Λουμπούρ, ακολουθούμενη από τη Σιγκαπούρη, την Τζακάρτα, την Μπανγκόκ, τη Ναγκόγια, την Οσάκα και το Τόκιο και θα περάσει περίπου 100 ημέρες καλύπτοντας άλλες πέντε ηπείρους. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η δεύτερη παγκόσμια περιοδεία του, μετά την πρώτη, "Purpose World Tour", η οποία συγκέντρωσε πάνω από 2.7 εκατομμύρια ανθρώπους το 2016-2017.

Το όνομα «Justice World Tour» είναι εμπνευσμένο από το τελευταίο του επιτυχημένο άλμπουμ «Justice» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του περασμένου έτους, κάνοντας το ντεμπούτο του ως το άλμπουμ με την καλύτερη ροή σε 117 χώρες και επιτυγχάνοντας ρεκόρ ροής πάνω από 9 δισεκατομμύρια φορές παγκοσμίως. Μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια που μπορεί να έχετε ακούσει είναι Anyone, Lonely, Holy, Peaches, and Stay, που ερμήνευσε με τους The Kid LAROI.

Για όσους θέλουν να λάβουν ένα πακέτο VIP και ειδικά βραβεία, μπορείτε να ελέγξετε αυτόν τον σύνδεσμο για περαιτέρω ενημερώσεις www.justinbiebermusic.com.

Ημερομηνία προβολής: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022

Τιμή εισιτηρίου: 2,500/ 3,500/4,500/5,000/5,500/6,500/7,500 μπατ, από τις 10.00 π.μ. την Παρασκευή, 29 Απριλίου, στις www.livenation.co.th or www.thaiticketmajor.com (0 22623838).

Τοποθεσία: Εθνικό Στάδιο Rajamangala

Την ημέρα της εκδήλωσης όμως, θα εφαρμοστούν ορισμένοι κανονισμοί Covid-19.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/