Νεαρός άνδρας πνίγεται ψάχνοντας για οβίδες στο Chonburi

Τσονμπούρι –

Ένας νεαρός άνδρας που έψαχνε για οβίδες σε μια δεξαμενή στην περιοχή Κο Τσαν πνίγηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η αστυνομία του Κο Τσαν ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε μια δεξαμενή στην υποσυνοικία Κο Τσαν. Οι δύτες διάσωσης έφτασαν στο σημείο και χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να βρουν το σώμα του κ. Kikit Krajangthin, 33 ετών, από το Udon Thani.

Ο φίλος του, κ. Bula Pungam, 53, είπε στους δημοσιογράφους του TPN: «Ψάχναμε για οβίδες στο νερό. Ο κουβάς στον οποίο βάλαμε κοχύλια άρχισε να αιωρείται μακριά μας. Ο κύριος Λικίτ ακολούθησε τον κουβά προτού γίνει αδύναμος και ανίκανος να συνεχίσει να κολυμπά. Προσπάθησα να βοηθήσω αλλά δεν μπόρεσα να τον στηρίξω και κολύμπησα πίσω στη στεριά πριν καλέσω για βοήθεια, αλλά ήταν πολύ αργά».

Η αστυνομία του Κο Τσαν είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι η δήλωση του Μπούλα φαινόταν ακριβής, παρόλο που θα γινόταν μετέπειτα εξέταση του σώματος του Κικίτ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.