Reader Talkback Ταϊλάνδη Αποτελέσματα: Ποιο είναι το αγαπημένο σας πραγματικό τουριστικό αξιοθέατο στην Ταϊλάνδη;

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση…

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πραγματικό τουριστικό αξιοθέατο στην Ταϊλάνδη;

Κάποιο πλαίσιο γύρω από αυτό το ερώτημα:

  Κάνουμε συχνά «σοβαρές» ερωτήσεις, αλλά αυτή την εβδομάδα θέλουμε οι αναγνώστες μας να μας πουν τα αγαπημένα τους μέρη για επίσκεψη ή επίσκεψη και να έχουν κατά νου τους ανθρώπους που έρχονται διακοπές για πρώτη ή δεύτερη φορά. Γνωρίζουμε ότι πολλά μπορεί να ονομάζουν μπαρ ή παρόμοια μέρη, αλλά θα θέλαμε πραγματικά οι αναγνώστες μας να σκεφτούν "εκτός από το κουτί" και μέρη που πρέπει να επισκεφτούν όλοι οι τουρίστες.

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, γι' αυτό επιλέχθηκε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις είναι δικές του αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων ενημέρωσης TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

-=-=-=-=-==-==-=-

Ντένις – Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα να κάνω είναι να πάω τη γυναίκα μου, τα παιδιά και την οικογένειά μου στο Beach Road στην Πατάγια και να κοιτάξω τη φωτεινή οθόνη σε σχήμα καρδιάς. μπορούμε να ψάξουμε για ώρες και τις περπατάμε πολλές φορές (κάποτε τις περπάτησα ακόμα και προς τα πίσω). Μας αρέσει να βγάζουμε selfies και έχω εκατοντάδες που θα χαιρόμουν να στείλω σε οποιονδήποτε. Μια φορά πέσαμε όλοι για ύπνο και όταν ξυπνήσαμε δεν μπορούσαμε να βρούμε την πεθερά μου. Αργότερα τη βρήκαμε να χορεύει σε ένα κλαμπ στο LKMetro. Έκανε μεγάλες συμβουλές.
Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει να κάνω είναι να προσπαθώ να εξηγήσω στους Ταϊλανδούς τι είναι Σαρκασμός. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για ώρες

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Howard M – Οποιοδήποτε από τα υπέροχα γήπεδα γκολφ που έχουμε κοντά στην πόλη

-=-=-=-===-=-=-=-=-

James – The Candle Festival στο Ubon Ratachani

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Hugh C – Koh Samet

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Brian B -

Wat's με υπερβολικά αγάλματα και κτιριακές κατασκευές, ως παράδειγμα το Sanctuary of Truth.
Χρειάζονται ώρες για να περπατήσετε και να δείτε τα έργα τέχνης.
-=-=-=-=-=-=-=-==
Mikey I – Nong Nooch Gardens, είναι πολύ ευχάριστο.
-=-=-=-=-=-=–=
Paulina - υδάτινο πάρκο Ramayana, είναι υπέροχο για μια μέρα έξω, τα παιδιά το ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ!
-=-=-=-=-=-=-=
Darren R – Koh Chang
–=-=-=-=-=-=–
Harris I – Η κόλαση στο Bangsaen, γεμάτη αγάλματα που σκοτώνονται μεταξύ τους
-=-=-=-=-=-=-=-=-
SD – Πριν από τον Covid, νόμιζα ότι η παράσταση Kaan ήταν υπέροχη στην Πατάγια. Μου λείπει.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Carl R – Δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά ποτέ δεν αφήνω τα μπαρ αρκετά για να δω τουριστικά μέρη. Δεν έχω δει ποτέ το Koh Larn ή τα εμπορικά κέντρα.

-=-=-=-=-=-=–=-=

Δεν είχατε την ευκαιρία να χτυπήσετε; Πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Καλή εβδομάδα και τα λέμε σύντομα!

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/