Το κολλώδες ρύζι μάνγκο διπλασιάζεται σε πωλήσεις στην Πατάγια μετά την εμφάνιση του Ταϊλανδού ράπερ Milli στη σκηνή του Coachella

Πατάγια -

Οι πωλήσεις κολλώδους ρυζιού μάνγκο αυξήθηκαν σημαντικά στην Πατάγια, σύμφωνα με ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων εστιατορίων, αφού ο νεαρός Ταϊλανδός ράπερ Milli εμφανίστηκε και το έφαγε ταυτόχρονα στη σκηνή του Coachella νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας ευρέως διαδεδομένους επαίνους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο της παράστασης, Ο Milli ή Danupha Khanatheeraku εθεάθη να απολαμβάνει να τρώει κολλώδες ρύζι μάνγκο στο πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο Coachella Valley Music and Arts Festival, το οποίο ενέπνευσε τα ταϊλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε ένα από τα πιο καυτά θέματα αυτή τη στιγμή. Στην Πατάγια, οι πάγκοι κολλώδους ρυζιού με μάνγκο άρχισαν σημαντικά να πλαισιώνονται με ξένους, Ταϊλανδούς και παραδόσεις τροφίμων τις τελευταίες δύο ημέρες, 18 και 19 Απριλίου, ως πιθανό αποτέλεσμα της απόδοσής της.

Η Rasita Ruamsuk, ιδιοκτήτρια ενός πάγκου κολλώδους ρυζιού με μάνγκο με το όνομα «Jae Noi», αποκάλυψε στους δημοσιογράφους του TPN ότι χάρηκε που είδε το κολλώδες ρύζι μάνγκο να γίνεται παγκοσμίως γνωστό και επαίνεσε τη Milli για την προώθηση της ταϊλανδέζικης κουζίνας σε παγκόσμιο κοινό. Είπε ότι οι πωλήσεις της είχαν επηρεαστεί άσχημα από τον Covid-19, αλλά πρόσφατα βελτιώθηκαν τόσο πολύ που έπρεπε να αγοράσει σημαντικά περισσότερα συστατικά. Η Rasita είπε ότι ήθελε να ευχαριστήσει τη Milli εκ μέρους των πωλητών κολλώδους ρυζιού mango σε όλη τη χώρα που έκανε το κολλώδες ρύζι μάνγκο ξανά δημοφιλές και τους βοήθησε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Προσκάλεσε επίσης άτομα που ενδιαφέρονταν να δοκιμάσουν κολλώδες ρύζι να επισκεφθούν τον πάγκο της απέναντι από την Kasikorn Bank στην κεντρική οδό Pattaya, από τις 07.00:80 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Ήταν μόνο XNUMX μπατ και μπορούσε να παραγγελθεί και μέσω παράδοσης φαγητού.

Για περισσότερα σχετικά με την τρέλα με το μάνγκο και το κολλώδες ρύζι και το Milli/Soft Power, δείτε το βίντεό μας παρακάτω:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!Â Â Β 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.