Οι τουρίστες συρρέουν στην παραλία Koh Kham Yai, ενώ οι αξιωματούχοι του Koh Si Chang φιλοξενούν την εκδήλωση Songkran “Carrying Girls into Water†στο Chonburi

Chonburi – 

Οι αξιωματούχοι του Chonburi φιλοξένησαν την εκδήλωση «Carrying Girls into Water» στο Koh Kham Yai χθες το πρωί, αφού είχε αναβληθεί διαδοχικά για δύο χρόνια λόγω του Covid-19. Η παραδοσιακή εκδήλωση Songkran κυριολεκτικά αποτελείται από τη φυσική παραλαβή γυναικών του χωριού από το Koh Si Chang και τη μεταφορά τους στον ωκεανό.

Χθες, 18 Απριλίου, ο κ. Wittaya Khunpluem, Πρόεδρος της Επαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης Chonburi προήδρευσε στην τελετή έναρξης της εκδήλωσης «Um Saow Long Nam» ή «Carrying Girls into Water» στο Koh Kham Yai, στην υποπεριφέρεια Thewawong, Περιοχή Koh Sichang, Chonburi. Το Koh Kham Yai απέχει ένα χιλιόμετρο από την περιοχή Koh Sichang και είναι προσβάσιμο με επιβίβαση σε φέρι στο Koh Loi. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Η εκδήλωση «Um Saow Long Nam» είναι μία από τις δραστηριότητες Songkran, που πραγματοποιείται στο Koh Kham Yai/Koh Si Chang κάθε χρόνο. Ωστόσο, χρειάστηκε να τεθεί σε αναμονή για δύο χρόνια λόγω της επιδημίας Covid-19. Προς το παρόν, ορισμένοι περιορισμοί είχαν χαλαρώσει, οπότε οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να το επαναφέρουν χθες το πρωί. Η εκδήλωση περιελάμβανε την αξιοποίηση, την έκχυση νερού στο άγαλμα του Βούδα, την κατασκευή ενός κάστρου από άμμο και τη μεταφορά των ντόπιων γυναικών στη θάλασσα.

Ο κ. Thanet Phongsai, δήμαρχος του Koh SiChang, είπε στα σχετικά τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι σκοπός της χθεσινής εκδήλωσης ήταν να διατηρηθούν ορισμένες από τις παραδοσιακές πρακτικές του Songkran, επειδή οι νερομαχίες και τα πιτσίλισμα δεν ήταν ιστορικά δημοφιλή στο Koh Si Chang και στα γύρω νησιά. έλλειψη γλυκού νερού. Επιπλέον, η εκδήλωση ήταν επίσης μια ευκαιρία για τους ντόπιους, άνδρες και γυναίκες, που είχαν διαφωνίες πριν ή τους άρεσε κάποιος να ζητήσει συγγνώμη ή να καλέσει το άτομο που θα ήθελαν να κουβαλήσουν ή να πιαστούν χέρι-χέρι και να περπατήσουν μαζί στη θάλασσα. Σύμφωνα με τον Thanet, το έθιμο των ανδρών του Koh Si Chang να μεταφέρουν γυναίκες του χωριού στη θάλασσα για το Songkran είχε λάβει χώρα εδώ και πολλές δεκαετίες, αλλά τα τελευταία χρόνια επισκιάστηκε από τις άγριες νερομαχίες της Pattaya και τα μεγάλα φεστιβάλ.

Σύμφωνα με τον κ. Thanet, η εκδήλωση ήταν πολύ δημοφιλής στους τουρίστες που ήρθαν στην παραλία για να απολαύσουν το φεστιβάλ μεταφοράς, με κάποιους να συμμετάσχουν.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!  

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.