Μεθυσμένος άνδρας προκάλεσε δημόσια αναστάτωση, συνελήφθη μετά από επικεφαλής της αστυνομίας σε καταδίωξη 2 χιλιομέτρων με τα πόδια στο Chonburi

Τσονμπούρι –

Η αστυνομία κυνήγησε έναν μεθυσμένο άνδρα πάνω από δύο χιλιόμετρα πριν τελικά τον πιάσει και τον συλλάβει στην περιοχή Panat Nikhom νωρίς σήμερα το πρωί, 7 Απριλίου

Η αστυνομία Panat Nikhom ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό οικιακής αναστάτωσης σε ένα σπίτι στην οδό Panat Nikhom – Koh Poe στην υποπεριφέρεια Na Ruek γύρω στη 1:00 π.μ. σήμερα.

Οι αρχές επιβολής του νόμου έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον άνδρα που ήταν ύποπτος για δημόσια αναστάτωση, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Pongsakorn Saminyae, 35 ετών, στο σπίτι του σε ταραγμένη κατάσταση. Όταν ο Pongsakorn είδε την αστυνομία με ειδικό εξοπλισμό, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι και διέσχισε το δρόμο σε ένα κοντινό δάσος, αρνούμενος τις εντολές της αστυνομίας να σταματήσει.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία έλαβαν μέρος σε μια πεζή καταδίωξη του Pongsakorn πριν τον πιάσουν δύο χιλιόμετρα από το σπίτι του. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Panat Nikhom. Η αστυνομία έκανε τεστ ναρκωτικών στον Pongsakorn και φέρεται να εντόπισε μεθαμφεταμίνη στο τεστ ούρων του.

Η μητέρα του Pongsakorn, η κυρία Sompean Saminyae, 57 ετών, είπε στους δημοσιογράφους του TPN: «Ο γιος μου απειλούσε να επιτεθεί στη γυναίκα του. Στο παρελθόν είχε χτυπήσει τον αδερφό του. Κατέστρεψε την πόρτα του σπιτιού μας. Του ζήτησα να σταματήσει αλλά δεν με άκουσε πριν καλέσω την αστυνομία».

Ο Pongsakorn αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες που κυμαίνονται από επίθεση έως χρήση ναρκωτικών έως άρνηση νόμιμων εντολών από ένα μέλος της επιβολής του νόμου.

Εν τω μεταξύ, ένας νεαρός άνδρας που κραδαίνει ένα μαχαίρι στο πάρκινγκ ενός τοπικού εμπορικού κέντρου στο Second Road συνελήφθη από ομάδα της αστυνομίας της Πατάγια χθες το απόγευμα (6 Απριλίου).

https://thepattayanews.com/2022/04/06/young-man-with-knife-reportedly-scaring-tourists-arrested-on-second-road-in-pattaya/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.