Ο καυγάς ξεσπά όταν ο γείτονας φέρεται να παίζει δυνατή μουσική στην περιοχή Chonburi

Τσονμπούρι – 

Ένας καυγάς ξέσπασε όταν ένας άνδρας, φερόμενος ως μεθυσμένος γείτονας έπαιξε δυνατή μουσική στο Chonburi.

Γύρω στις 10.00 μ.μ. στις 3 Μαρτίου, η αστυνομία από το αστυνομικό τμήμα Chonburi πήγε σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Nong Khang Khok, στην περιοχή Mueang, για να σταματήσει μια διαμάχη στη γειτονιά.Οι δημοσιογράφοι του TPN και η αστυνομία πήγαν στο σημείο για να βρουν τον Jumpon Nophasit, 38, να μάλωνε με αρκετούς γείτονες που τον κατηγόρησαν ότι έπαιζε πολύ δυνατά μουσική και προκαλούσε αναστάτωση στη γειτονιά. Οι γείτονες είπαν ότι το έκανε αυτό για πάνω από δύο χρόνια, αλλά φοβήθηκαν να εμπλακούν επειδή ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ισχυρούς ανθρώπους.Από την άλλη πλευρά, ο Jumpon υποστήριξε ότι δεν ήταν ούτε μεθυσμένος ούτε έπαιζε δυνατή μουσική. Οι γείτονες, είπε ο Τζουμπόν, ήταν αυτοί που προσπάθησαν να επιτεθούν σε αυτόν και στον χαρακτήρα του. 

Η αστυνομία, ωστόσο, του είπε να σταματήσει να παίζει μουσική και να προκαλεί ενοχλήσεις διαφορετικά θα κατηγορηθεί για δημόσια αναστάτωση. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.