Οι πιο καυτές ειδήσεις στις ειδήσεις της Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Δεν επιτρέπονται δραστηριότητες εκτόξευσης νερού στο Songkran, Εφαρμόστηκαν νέα μέτρα άφιξης και άλλα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

  Εδώ είναι μια ματιά στην κορυφή ΕΘΝΙΚΟΣ ιστορίες, επιλεγμένες από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την περασμένη εβδομάδα, 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, με κάποιο σχόλιο. Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

1. Δεν επιτρέπονται δραστηριότητες εκτόξευσης νερού στην Μπανγκόκ κατά τη διάρκεια του Songkran φέτος, επιβεβαιώνουν αρκετές αρχές

Είναι πλέον επίσημο και επιβεβαιωμένο τόσο από την επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών της Μπανγκόκ όσο και από τον Υπουργό Δημόσιας Υγείας ότι οι δημόσιες δραστηριότητες εκτόξευσης νερού/αφρού δεν θα πραγματοποιηθούν στην Μπανγκόκ, και έτσι όπως και σε άλλες επαρχίες σε όλη τη χώρα, για έναν ακόμη χρόνο. Και τα δύο τμήματα δήλωσαν ότι ο εορτασμός ήταν αδύνατος καθώς η εξάπλωση του Covid-19 εξακολουθούσε να αποτελεί σημαντική ανησυχία. Ο υπουργός Anutin ζήτησε από το κοινό να περιμένει άλλον ένα χρόνο παρά το γεγονός ότι είχε ήδη κάνει παρόμοια δήλωση τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το Songkran θα είναι ξηρό λόγω των περιορισμών Covid-19.

Δεν επιτρέπονται δραστηριότητες εκτόξευσης νερού στην Μπανγκόκ κατά τη διάρκεια του Songkran φέτος, επιβεβαιώνουν αρκετές αρχές

2. Ανακοινώθηκαν ενημερωμένα μέτρα για την είσοδο στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης, από την 1η Απριλίου

Οι αρχές Απριλίου σηματοδοτούν ελαφρώς χαλαρά μέτρα για τις διεθνείς αφίξεις, καθώς δεν απαιτήθηκαν αρνητικά αποτελέσματα RT-PCR εντός 72 ωρών από την αναχώρηση για την Ταϊλάνδη. Αλλά εκτός από αυτό, οι περισσότερες απαιτήσεις παρέμειναν οι ίδιες, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής στο Ταϊλάνδη Pass, μιας διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο SHA++ κ.λπ.

Ανακοινώθηκαν επικαιροποιημένα μέτρα για την είσοδο στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης, από την 1η Απριλίου

3. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για απαράδεκτες φάρσες και αστεία την Πρωταπριλιά

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν έπαιξε τελικά κανένα αστείο καθώς προειδοποίησε το κοινό να αποφεύγει «ευαίσθητα θέματα» όταν παίζει φάρσες και αστεία στα social media την Πρωταπριλιά την περασμένη Παρασκευή. Θα μπορούσε να επιβληθεί βαριά ποινή φυλάκισης 5 ετών ή πρόστιμο εκατοντάδων χιλιάδων μπατ για κάτι τέτοιο.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για απαράδεκτες φάρσες και αστεία την Πρωταπριλιά

Και, αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα που διαβάσατε τα Νέα της Pattaya/TPN News!

Psst….θέλετε να δείτε περισσότερα; Δείτε το TikTok εδώ

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.