Τρία άτομα που εμπλέκονται στο θανατηφόρο περιστατικό διάσημης Ταϊλανδής ηθοποιού αντιμετωπίζουν νομικές κατηγορίες για απερισκεψία και ψευδορκία

Nonthaburi -

 Δύο επιβάτες ταχύπλοου σκάφους και ένας ιδιοκτήτης σκάφους που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο περιστατικό της Ταϊλανδής ηθοποιού Nida «DTangmo (Καρπούζι στα αγγλικά)» Patcharaveerapong αντιμετώπισαν νομικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απερισκεψίας που προκάλεσε θάνατο και ψευδορκία.

Το Σάββατο, 2 Απριλίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Nonthaburi είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον Wisapat "Sand" Manomairat, σύμφωνα με πληροφορίες στενός φίλος του Watermelon, με την κατηγορία της απερισκεψίας στον θάνατο της ηθοποιού από πνιγμό.

Η Decha Kittiwitthayanan, μισθωμένη δικηγόρος της μητέρας του Dtangmo, είπε ότι το Δικαστήριο ενέκρινε το ένταλμα επειδή η Sand είχε άμεση σχέση με τον θάνατο της Dtangmo παίζοντας από άγνοια στο κινητό της τηλέφωνο και μη φροντίζοντας την ασφάλεια της ηθοποιού, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Wisapat “Sand” Manomairat

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος επιβάτης, ο Tanupat "Por" Lerttaweewit, και ο ιδιοκτήτης του σκάφους, Phaiboon "Robert" Trikanjananun, κλήθηκαν για ανάκριση για τρίτη φορά στο αστυνομικό τμήμα Mueang Nonthaburi.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό του Αστυνομικού Τμήματος Jaturon Anurakbundit, οι δυο τους κατηγορήθηκαν για ψευδείς καταθέσεις και καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων (μπουκάλια με ποτό) στον ποταμό Chao Praya.

Η χωριστή ανάκριση διήρκεσε τέσσερις ώρες πριν και οι δύο πληρώσουν εγγυήσεις αυτοασφάλισης (εγγύηση) σε μετρητά για 200,000 μπατ ο καθένας. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσουν να παρουσιάζονται στην αστυνομία κάθε 5 ημέρες υπό τους όρους της εγγύησης τους.

Decha Kittiwitthayanan

Ο δικηγόρος Decha δήλωσε στον Τύπο ότι περισσότεροι επιβάτες ή άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση ενδέχεται να αναζητηθούν με νέα εντάλματα σύλληψης. Προς το παρόν, μόνο δύο από τα πέντε άτομα στο ταχύπλοο δεν κατηγορήθηκαν ακόμη, οι οποίοι ήταν ο μάνατζερ του Dtangmo, Idsarin "Gatick" Juthasuksawatleft και ο Nitat "Job" Keeratisutthisathorn.

«Αν οι δυο τους είχαν πει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στο ταχύπλοο, μπορεί να μην είχαν κατηγορηθεί. Και σχετικά με την αιτία θανάτου του Νττάνγκμο, προσωπικά σκέφτηκα ότι δεν ήταν δολοφονία γιατί δεν βρέθηκαν όπλα στο πλοίο», κατέληξε.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.