Αποτελέσματα αναγνώστη Talkback: Ποια πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα του νέου δημάρχου της Πατάγια;

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Ποια πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα του νέου δημάρχου της Πατάγια;

Reader Talkback Ταϊλάνδη: Ποια πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα του νέου δημάρχου της Πατάγια;

Κάποιο πλαίσιο γύρω από αυτό το ερώτημα:

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η Πατάγια θα εκλέξει νέο δήμαρχο στις 22 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Ο πρώην διορισμένος δήμαρχος Sonthaya Khunplume παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα και η πόλη διευθύνεται επί του παρόντος από τον μόνιμο γραμματέα και τον διευθυντή της πόλης στο ενδιάμεσο.

Επιχειρηματικές και τουριστικές ενώσεις ήδη προτρέπουν όποιον και αν είναι ο νέος δήμαρχος ότι η πρώτη τους προτεραιότητα πρέπει να είναι η αποκατάσταση του κατεστραμμένου τουρισμού της Πατάγια βιομηχανία και πιέζοντας την κυβέρνηση να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να χαλαρώσει τους περιορισμούς στη νυχτερινή ζωή, την ψυχαγωγία, τον τουρισμό και άλλα είδη.

 Ωστόσο, ορισμένοι από τους αναγνώστες μας έχουν επισημάνει την κατασκευή δρόμων ή την αποχέτευση των υδάτων ως, κατά τη γνώμη τους, μεγαλύτερη προτεραιότητα (και θα βοηθήσουν τον τουρισμό στην πορεία.)

Λοιπόν, θέλουμε να ακούσουμε νέα σας. Ποιο πρέπει να είναι το ΠΡΩΤΟ πράγμα στο οποίο ο νέος δήμαρχος, όποιος κι αν είναι τελικά, εστιάζει στην Πατάγια;

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, γι' αυτό επιλέχθηκε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις ανήκουν στον αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

-=-=-=-=-=-=-==-=-

Graeme C-Λάβετε συμβουλές από ειδικούς και λάβετε θετικά και διορθωτικά μέτρα σχετικά με μια τελική μακροπρόθεσμη λύση στα συνεχιζόμενα προβλήματα πλημμύρας και τα κατεστραμμένα – ανεπαρκή ζητήματα υποδομής της Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=–=-

Ανακαίνιση Ric U-Sidewalk και χώροι στάθμευσης εκτός δρόμου $ στο Sois κοντά στην παραλία. Χρήματα για την πόλη και μείωση της συμφόρησης στον Κόλπο

-=-=-=-=-=-=-=-==-

Gunter H-Sack το άτομο που κάνει τον οδικό και κυκλοφοριακό σχεδιασμό στην Πατάγια. Θα πρέπει να σταλούν στην Ευρώπη για εκπαίδευση. Δεν έχω ξαναδεί τόσο ανόητο σχεδιασμό και σχεδιασμό δρόμων σε όλη μου τη ζωή. Εντελώς χωρίς νόημα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Γονίδιο Β-Διορθώστε τα μονοπάτια/πεζοδρόμια. Σκοτώστε το έργο "θρέψη" της παραλίας, δεν είναι απαραίτητο. Οι άνθρωποι αγαπούν την παραλία Jomtien κυρίως ως έχει. απλώς διορθώστε τις περιοχές με σοβαρή διάβρωση.

-=-=-=-=-=-=-=-==-

Richard R-Widen τα πεζοδρόμια και φύτεψε δέντρα πάνω από την πόλη και ειδικά τα ψηλά δέντρα που έδιναν σκιά στην παραλία βάζουν παγκάκια, εγκαθιστούν μικρούς κάδους απορριμμάτων, συνεχίζουν να θάβουν τα ηλεκτρικά καλώδια και……. τόσα πολλά πράγματα να κάνεις

-=-=-=-=-=-=-=-=-=—

Charles P-HiÂ Η πρώτη προτεραιότητα του νέου δημάρχου θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση του διεθνούς τουρισμού στην Πατάγια. Οι διεθνείς τουρίστες ξοδεύουν κατά μέσο όρο 2500 $ ανά διακοπές, οι εγχώριοι τουρίστες 200 $ ανά διακοπές. Κάντε τα ποσά.

Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να ασκήσει πίεση στο καθεστώς να άρει όλους τους εναπομείναντες περιορισμούς εισόδου στον κορωνοϊό και να επαναφέρει τις αρχικές θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων. Χωρίς αυτό, βρίσκουν εναλλακτικούς προορισμούς και δεν θα επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη/Πατάγια.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
John M-Ανοίξτε την πόλη στους εμβολιασμένους τουρίστες – όλη η γραφειοκρατία και οι δοκιμές πριν μπείτε σε ένα αεροπλάνο, κάτι που είναι εντάξει, δεν θέλω να πετάξω για 20 ώρες σε ένα αεροπλάνο με 500 άτομα που δεν έχουν δοκιμαστεί, αλλά μετά δοκιμάσω ξανά όταν φτάσετε και μείνετε σε ένα ξενοδοχείο και όλα τα έγγραφα για το Ταϊλάνδη Pass – μπορώ να πάω στην Καμπότζη, το Λάο, το Βιετνάμ με Easy pass, να συμπληρώσω μια αίτηση, να τους στείλω 25 $. και ολοκληρώθηκε - όλο αυτό το Ταϊλάνδη Pass είναι μια μεγάλη αποτυχία - κάποιος βγάζει πολλά χρήματα - Θέλουν να κάνουν την Pattaya στη Disneyland;; Πόσο ανόητο μπορεί να είναι αυτό;; Θα χρειαστούν 10 χρόνια για να το κάνει η Pattaya ανακτήσει αν ποτέ.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
NR- ΤΕΛΟΣ Ταϊλάνδης Pass and Test and Go και ανοίξτε νόμιμα όλα τα μπαρ και τα κλαμπ ξανά μέχρι αργά. (Σημείωση του συντάκτη-Λάβαμε ΠΟΛΛΑ αιτήματα όπως αυτό. Πρέπει να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι περιορισμοί προέρχονται από εθνικό επίπεδο και αποτελούν μέρος του Διατάγματος του Κέντρου Covid/Επείγουσας ανάγκης και ο τοπικός δήμαρχος δεν θα είχε την εξουσία να τους τερματίσει μόνος του.)
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Jay J-Σταματήστε άλλα έργα οδοποιίας από την έναρξη έως ότου ολοκληρωθούν αυτές οι «εν εξελίξει»!
-=-=-=-=-=-=-=-=
Alan F-Ταξινομήστε τις αποχετεύσεις
-==-=-=-=-=-=–=
Apolo E-Απαλλαγείτε από όλα τα ladyboys που κάνουν παρέα στους δρόμους, ειδικά σε ολόκληρη την περιοχή Soi Buakhao.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melvin H-Αφαιρέστε όλα τα χαλαρά καλώδια που κρέμονται από στύλους. Παραλίγο να χάσω ένα μάτι.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Howarth-Οδική ασφάλεια, (ειδικά για τους αναβάτες μοτοσικλέτας, κράνη, κ.λπ.) κάποια μορφή ηρεμίας της κυκλοφορίας για να σταματήσουν τα αγωνιστικά πληρώματα;
-=-=-=-=-=-=-=-=—
Richard E-Water μονάδα επεξεργασίας
-=-=-=-=-=-=-=-=
James R-Φτιάξτε τα πεζοδρόμια για να τα κάνετε κατάλληλα για πεζούς και άτομα με αναπηρία. Ταξινομήστε το Soi Bukhao, χρησιμοποιείται ως τρέξιμο για αρουραίους, κλείστε το μεταξύ Soi Diane και Soi 19 μετά τις 6 μ.μ. και κάντε το μόνο για πεζούς ίδιο με το Bangla Road στο Πουκέτ.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Guy H-Περιορίστε την περιοχή με τα κόκκινα φώτα σε μια ειδική περιοχή. Περιορίστε τον αριθμό των μπαρ μπύρας. Μην ανέχεστε κορίτσια μασάζ και gogo να κάθονται έξω μπροστά από τα σαλόνια και τα κλαμπ. Φέρτε όλα τα αδέσποτα σκυλιά σε ένα καταφύγιο. Φτιάξτε τα πεζοδρόμια.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Ο κ. Mont-Ban η συνοικία με τα κόκκινα φανάρια, μπαρ, κλαμπ, παρόμοια μόνιμα. Καθαρίστε ΟΛΟΥΣ τους ελεύθερους επαγγελματίες σε όλα τα μέρη της πόλης. Κλείστε τα καταστήματα μασάζ που προσφέρουν επιπλέον παροχές. Αρνηθείτε να ανοίξετε ποτέ «νόμιμα» μπαρ και κλαμπ και αντ' αυτού εργαστείτε για να απαλλαγείτε από ό,τι έχει απομείνει αρνούμενοι τις άδειες, επιβάλλοντας τον καθορισμό ζωνών κ.λπ. σεφ, χωρίς εργαζόμενες κοπέλες, κ.λπ., και να κλείσει η υπόλοιπη βιομηχανία του μπαρ. Ξεχάστε τους από την πείνα, ξεφορτωθείτε και κάντε την πόλη ένα πραγματικό οικογενειακό θέρετρο για ταϊλανδούς της μεσαίας τάξης και ποιοτικούς τουρίστες.
-=-=-=-=-=-==-=-=–=-=-
Stuart W-Δεν έχει σημασία ποιον ψηφίζει ο κόσμος…. Όποιος μπει θα κάνει ό,τι του λένε να κάνει τα αφεντικά του στην κυβέρνηση, στα οποία λένε τι να κάνουν τα αφεντικά τους στις μεγάλες εταιρείες και στο τραπεζικό σύστημα.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Δεν είχατε την ευκαιρία να χτυπήσετε; Πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Καλή εβδομάδα και τα λέμε σύντομα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/