Τα σύνορα Ταϊλάνδης-μαλαισίας στη Songkhla υποδέχονται περισσότερους από εκατό ταξιδιώτες την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας τους

Songkhla -

  Τα σύνορα Ταϊλάνδης- Μαλαισίας στην περιοχή Sadao της Songkhla ήταν γεμάτα σήμερα, 1 Απριλίου, με περισσότερους από εκατό ταξιδιώτες αφού άνοιξε ξανά επίσημα σήμερα, 1 Απριλίου, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς «Thailand Pass».

Το σημείο ελέγχου μετανάστευσης Sadao είχε υποδεχτεί 107 Μαλαισιανούς τουρίστες που εγγράφηκαν στο σύστημα «Thailand Pass» από τις 5:00 π.μ. την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας. Έπρεπε να προσκομίσουν το διαβατήριό τους, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του Covid-19 και την απόδειξη κράτησης και πληρωμής για επιπλέον SHA συν διαμονή.

Ωστόσο, ορισμένοι από τους ταξιδιώτες απορρίφθηκαν στο σημείο ελέγχου, καθώς δεν γνώριζαν την τεκμηρίωση και την εγγραφή του συστήματος Thailand Pass και θεώρησαν ότι απαιτούνταν μόνο διαβατήρια κατά την άφιξη.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα Ταϊλάνδης Pass, οι πιστοποιημένοι επισκέπτες θα υποβληθούν σε δοκιμή RT-PCR και θα έμεναν σε ξενοδοχείο/κατάλυμα SHA plus για να περιμένουν το αποτέλεσμα για τουλάχιστον 4-6 ώρες. Όσοι βρέθηκαν θετικοί θα λάβουν θεραπεία και όσοι ήταν αρνητικοί θα ταξιδέψουν στο πλαίσιο του προγράμματος «Test&Go» σύμφωνα με αυστηρούς κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μάσκας προσώπου σε δημόσιους χώρους ανά πάσα στιγμή.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες σήμερα είχαν οικογένειες στην Ταϊλάνδη ή μια επιχείρηση στην περιοχή. Ο αριθμός των καταλυμάτων SHA plus στην περιοχή ήταν επίσης έτοιμος και επαρκής για να διευκολύνει τους εγγεγραμμένους καταναλωτές.

Ο αρχηγός της περιοχής Sadao, Surin Suriyawong, αποκάλυψε ότι η πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας κύλησε ομαλά. Ωστόσο, κάποιοι είχαν προβλήματα με τα έγγραφα και την εγγραφή τους και έπρεπε να επιστρέψουν στη Μαλαισία επειδή δεν γνώριζαν τις απαιτήσεις.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: INN News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.