Reader Talkback Ταϊλάνδη: Ποια πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα του νέου δημάρχου της Πατάγια;

Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και παίρνουμε τις γνώσεις και τις απόψεις τους. Στη συνέχεια, μοιραζόμαστε τα σχόλιά τους μια εβδομάδα αργότερα και επιλέγουμε μια ποικιλία από ποικίλες και ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Αυτή την εβδομάδα, θέλουμε να ρωτήσουμε: Ποια πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα του νέου δημάρχου της Πατάγια;

Κάποιο πλαίσιο γύρω από αυτό το ερώτημα:

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η Πατάγια θα εκλέξει νέο δήμαρχο στις 22 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Ο πρώην διορισμένος δήμαρχος Sonthaya Khunplume παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα και η πόλη διευθύνεται επί του παρόντος από τον μόνιμο γραμματέα και τον διευθυντή της πόλης στο ενδιάμεσο.

  Επιχειρηματικές και τουριστικές ενώσεις ήδη προτρέπουν όποιον και αν είναι ο νέος δήμαρχος ότι η πρώτη τους προτεραιότητα πρέπει να είναι η αποκατάσταση της κατεστραμμένης τουριστικής βιομηχανίας της Πατάγια και πιέζοντας την κυβέρνηση να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να χαλαρώσει τους περιορισμούς στη νυχτερινή ζωή, την ψυχαγωγία, τον τουρισμό και άλλα είδη.

  Ωστόσο, ορισμένοι από τους αναγνώστες μας έχουν επισημάνει την κατασκευή δρόμων ή την αποχέτευση των υδάτων ως, κατά τη γνώμη τους, μεγαλύτερη προτεραιότητα (και θα βοηθήσουν τον τουρισμό στην πορεία).

  Λοιπόν, θέλουμε να ακούσουμε νέα σας. Ποιο πρέπει να είναι το ΠΡΩΤΟ πράγμα στο οποίο ο νέος δήμαρχος, όποιος κι αν είναι τελικά, εστιάζει στην Πατάγια;

  Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς! Πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Θα δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα και θα επιλέξουμε μια ποικιλία διαφορετικών απαντήσεων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπως πάντα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/