Το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια τιμήθηκε ως «1 από τα 3 μεγάλα φεστιβάλ θαλάσσιου τουρισμού στην Ασία».

Pattaya, Chonburi-

Χθες, 29 Μαρτίου, ο διευθυντής της πόλης της Pattaya κ. Pramote Tubtim αποκάλυψε την επιτυχία του Διεθνούς Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Pattaya αφού πρόσφατα τιμήθηκε ως «ένα από τα τρία μεγάλα φεστιβάλ θαλάσσιου τουρισμού στην Ασία» από το International Festival and Event Association of Asia. ή IFEA. Το φεστιβάλ διεξάγεται κανονικά στα τέλη Νοεμβρίου στην Ταϊλάνδη κατά μήκος του Pattaya Beach Road και αρχικά ήταν για να γιορτάσει τη βασιλεία του αείμνηστου βασιλιά Bhumibol Adulyadej. Ο κ. Pramote είπε ότι αυτή η διάκριση ήταν μεγάλη χαρά για όλους τους πολίτες στο Chonburi. Υπήρχαν σχεδόν 20 χώρες που συμμετείχαν σε αυτόν τον διεθνή διαγωνισμό πυροτεχνημάτων και το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Pattaya επιλέχθηκε ευτυχώς στον τελικό γύρο. Ο δήμαρχος της πόλης πρόσθεσε επίσης ότι η πόλη της Πατάγια θα συνεχίσει να βελτιώνει αυτήν την εκδήλωση προς το καλύτερο καθώς και άλλες στην Πατάγια, ώστε να λάβει την ίδια τιμή το επόμενο έτος.

Το TPN σημειώνει, ωστόσο, ότι λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών και μέτρων για τον Covid-19 και ενός σχεδίου αντιμετώπισης του ιού ως ενδημικών μεγάλων γεγονότων θα πραγματοποιηθούν ως επί το πλείστον στο 3ο και το τέταρτο τρίμηνο φέτος, εφόσον δεν υπάρχουν άλλα ζητήματα Covid-4.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.