Ανεξέλεγκτο φορτηγό έχασε για λίγο μια σειρά από πωλητές τροφίμων, έπεσε σε λάκκο κατασκευών στο Chonburi, οι πωλητές λένε ότι τους έσωσαν θρησκευτικά φυλαχτά

Phanat Nikhom, Chonburi-

  Τα πλάνα παρακολούθησης φαίνεται να δείχνουν ένα τροποποιημένο pick-up φορτηγό να οδηγεί με πλήρη ταχύτητα πριν προσκρούσει σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και πέσει σε ένα λάκκο στο Phanat Nikhom χθες το απόγευμα.

Χθες, 29 Μαρτίου, ο αντισυνταγματάρχης Samart Boonrit, ένας επιθεωρητής από το αστυνομικό τμήμα Phanat Nikhom, ειδοποιήθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην οδό Sai Phanat Nikhom – Nong Samet κοντά στο ναό Wat Nong Sai στην υποπεριφέρεια Mon Nang, Phanat Περιοχή Nikhom, Chonburi γύρω στα μέσα το απόγευμα. Αναφέρθηκε ότι το φορτηγό προσέκρουσε σε στύλο ρεύματος και σε οδοφράγματα πριν πέσει σε λάκκο που είχε σκαφτεί πρόωρα για υδραυλικούς σωλήνες.

Κατά την άφιξη της αστυνομίας, ο τραυματίας οδηγός, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε αργότερα ως Kamphon Thammachat, 43, νοσηλεύτηκε σε κοντινό νοσοκομείο με πολλές γρατσουνιές. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε λάκκο βάθους 3 μέτρων, μισοβυθισμένο στο νερό και καταστράφηκε ολοσχερώς. Αυτό το ατύχημα προκάλεσε πανικό σε μια μεγάλη σειρά πλανόδιων πωλητών που ήταν μόλις 10 μέτρα μακριά από το λάκκο. Ένας από τους πωλητές πίστευε ότι ήταν η δύναμη του βουδιστικού της φυλαχτού που της έσωσε τη ζωή, διαφορετικά το κατάστημά της και άλλοι θα είχαν χτυπηθεί από τον οδηγό του φορτηγού.

Σύμφωνα με έναν άλλο αυτόπτη μάρτυρα που έτυχε να αποστραγγίζει νερό από το λάκκο, ο Kiattipoom Nakkila, 60 ετών, είπε ότι το πικ-απ έπεσε στον πόλο ηλεκτρικού ρεύματος, τον έσπασε και έπεσε με το κεφάλι στο λάκκο.  

Αρχικά, οι αστυνομικοί κατέγραψαν εικόνες από το σπασμένο στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος και τα φράγματα των δρόμων καθώς αυτά ήταν δημόσια περιουσία. Σύντομα θα γίνει ανάκριση (με τον Κάμφων) για να μάθουν τα αίτια αυτού του ατυχήματος μόλις αναρρώσει από τα τραύματά του.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestFlipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.