Ο Ταϊλανδός ηθοποιός Papangkorn "Beam" Lerkchaleampote πέθανε στον ύπνο του σε ηλικία 25 ετών, η ιατρική ομάδα προκαταρκτικά λέει ότι αιτία ήταν καρδιακή ανεπάρκεια

Μπανγκόκ -

Ο Ταϊλανδός ηθοποιός Papangkorn "Beam" Lerkchaleampote πέθανε στον ύπνο του σε μια πολυκατοικία στην Μπανγκόκ την Τετάρτη 23 Μαρτίου. Το πρακτορείο του ανέφερε ότι η αιτία θανάτου ήταν καρδιακή ανεπάρκεια, όπως επιβεβαίωσε η ιατρική ομάδα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η μητέρα του ήρθε να τον ξυπνήσει στην κρεβατοκάμαρά του αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Στη συνέχεια τον έλεγξε στο δωμάτιο και σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε.

Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει ανάνηψη.

Από σήμερα το πρακτορείο Beam αποκάλυψε ότι η ιατρική ομάδα που έφτασε στο σημείο είχε προκαταρκτικά αποκαλύψει ότι η αιτία θανάτου ήταν καρδιακή ανεπάρκεια.

«Η μητέρα του Beam δεν αμφισβήτησε την αιτία του θανάτου. Ωστόσο, η αυτοψία ήταν σε εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα έβγαιναν σε περίπου 3 εβδομάδες», ανέφερε το πρακτορείο.

เศร้า "บีม ปภังกร" นักแสดงจากซดรีสังกร เสียชีวิตแล้ว

Ο Beam ήταν Ταϊλανδός ηθοποιός για πολλές τοπικές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, όπως οι Nong Mai Rai Borisut, Sleepless Society: Bedtime Wishes, Mister Merman, Project S The Series και Bang Rachan, Blue Wave. Ήταν περισσότερο γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην πρώτη σειρά του Netflix της Ταϊλάνδης «The Stranded» και τον ρόλο του προπονητή «Ek» στη σειρά Thai Cave Rescue Limited του Netflix.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.