Ο δήμαρχος της Πατάγια μοιράζει 100,000 μπατ από τα προσωπικά του χρήματα για να επισκευάσει την παιδική χαρά στο Koh Larn

Koh Larn, Pattaya-

Ο δήμαρχος της Πατάγια δώρισε 100,000 μπατ από τα δικά του χρήματα για να επισκευάσει μια παιδική χαρά στο Koh Larn αυτή την εβδομάδα.

Δευτέρα, 21 Μαρτίου, ο δήμαρχος της Pattaya κ. Sontaya Khunpluem μαζί με πολλούς αρμόδιους αξιωματούχους παρευρέθηκαν στην τελετή παράδοσης για να παρουσιάσουν την επισκευασμένη και ανακαινισμένη παιδική χαρά στους κατοίκους του Koh Larn.

Παλαιότερα, η παιδική χαρά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, είχε μέγεθος 8×10 μέτρα και ήταν σε ερειπωμένη κατάσταση προτού ο κ. Sontaya αποφασίσει να διανείμει τα προσωπικά του κεφάλαια για να την αποκαταστήσει, καθώς η «κανονική» διαδικασία αιτήματος εκταμίευσης θα πάρει χρόνο.

Ο Sontaya δήλωσε ότι η παιδική χαρά θεωρήθηκε ως «δώρο» από τον ίδιο για τα παιδιά στο νησί που συχνά στερούνται της ψυχαγωγίας και των πόρων που έχουν στην ηπειρωτική Pattaya. Η θητεία του Σοντάγια ως δήμαρχος λήγει επίσημα τον Μάιο και δεν έχει ανακοινώσει επίσημα εάν θα είναι ξανά υποψήφιος, αν και φαίνεται πιθανό το πολιτικό του κόμμα να προτείνει άλλον υποψήφιο, καθώς ο Σοντάγια μπορεί να έχει τα μάτια του ξανά στην εθνική πολιτική έναντι της τοπικής.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.