54χρονος έχασε τις αισθήσεις του αφού έπεσε με το φορτηγό του σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nontaphan Chonburi / Thai News Online

Τσονμπούρι –

  Ένας 54χρονος οδηγός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αφού έπεσε με το τρέιλερ του σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Phanat Nikhom.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στον δρόμο Panat Nikhom – Chachoengsao στην υποπεριφέρεια Na Phra Tat νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι το τρέιλερ είχε βυθιστεί σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην άκρη του δρόμου.

Ο οδηγός, ο κ. Sutat Jaiwai, 54 ετών, βρέθηκε αναίσθητος μέσα στην καμπίνα. Χρειάστηκαν πάνω από μισή ώρα για να τον βγάλουν τα σωστικά συνεργεία πριν τον μεταφέρουν σε τοπικό νοσοκομείο. Από τη σύγκρουση έσπασε κολόνα ρεύματος υψηλής τάσης.

Οι κάτοικοι της περιοχής που είχαν συνωστιστεί στην περιοχή για να παρακολουθήσουν τη διάσωση του Σουτάτ είπαν στους δημοσιογράφους του TPN ότι υπήρξαν πολλά ατυχήματα σε αυτόν τον δρόμο, ειδικά κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

Η αστυνομία του Phanat Nikhom δήλωσε ότι θα επανεξετάσει το CCTV και θα καθορίσει τι οδήγησε στο δυστύχημα, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να ήταν από μια επείγουσα ιατρική κατάσταση με βάση την κατάσταση του Sutat.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.