Ένα ολοκαίνουργιο ιαπωνικό εστιατόριο Ramen με θέα στην παραλία Pattaya άνοιξε τώρα το "Ozawa Ramen"

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ένα ολοκαίνουργιο ιαπωνικό εστιατόριο Ramen “OZAWA RAMENâ € άνοιξε το πρώτο του υποκατάστημα στην πόλη Pattaya στην παραλία Pattaya!

Το καλό με το OZAWA RAMEN είναι ότι εισάγει όλα τα συστατικά του από την Ιαπωνία και το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί πάνω από 26 πελάτες ειδικά από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα, καθιστώντας αυτό το εστιατόριο ένα από τα λίγα μέρη στην Πατάγια με την πιο αυθεντική ιαπωνική ατμόσφαιρα. .

Το μενού του OZAWA RAMEN ποικίλλει από Tsukemen (νούντλς με βουτιά), Zaru Ramen (ζυμαρικά με απλή ψύξη) και συνηθισμένο ramen, καθώς και πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε όπως το Chicken Karaage Kyoudai και το Izakaya Style Marinated Chicken. η τιμή εκκίνησης είναι μόνο 80 μπατ!!!!

Το OZAWA RAMEN δεν είναι δύσκολο να το βρεις. Απλώς κατευθυνθείτε προς την παραλία Central Pattaya και θα δείτε ένα εξέχον εστιατόριο με ιαπωνική εμφάνιση στην άκρη του δρόμου στη διασταύρωση της Pattaya Klang. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 11.00-8!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.