Golf News: 144 παίκτες θα αγωνιστούν στο Bt3 Million Thailand Mixed στο Southern Hill

Καπέλο Γιάι-

Ένας ολόκληρος αριθμός 144 ανδρών και γυναικών παικτών έχουν εγγραφεί για το Mixed Bt3 της Ταϊλάνδης που διοργανώνεται από την TrustGolf που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 27 Μαρτίου στο Southern Hill Golf and Country Club στο Hat Yai.

Ο δεύτερος σταθμός της σειράς Thailand Mixed προσφέρει μια επιταγή 450,000 Bt για τον τελευταίο παίκτη που στέκεται στον διαγωνισμό. Θα διαγωνιστεί σε μια τετραήμερη μορφή stroke-play 72 οπών με 60 κορυφαίους και ισοπαλίες στους γύρους του Σαββατοκύριακου.

Οι παίκτες, οι υπάλληλοι και οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να ακολουθούν αυστηρά τα προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19 καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του τουρνουά.

Οι λίστες προτεραιότητας περιλαμβάνουν προσκλήσεις από διεθνείς εκδρομές όπως PGA, European Tour, Japan Golf Tour, Asian Tour, PGA of Australia, Sunshine Tour, LPGA Tour, Ladies European Tour, Japan LPGA Tour, KLPGA Tour, ALPGA Tour και China LPGA Tour, πρώην πρωταθλητές της σειράς Thailand Mixed το 2021, πρωταθλητές της πρώτης Ταϊλάνδης Mixed το 2022, ερασιτέχνες πρωταθλητές της πρώτης Ταϊλάνδης Mixed το 2022, κορυφαίοι 60 του 2021 TrustGolf Tour Order of Merits, top 20 του 2022 Order of Merits , ο χορηγός προσκαλεί, ερασιτέχνες από την Ένωση Γκολφ της Ταϊλάνδης και εκείνους από την Monday Qualify.

Το δεύτερο Thailand Mixed είναι μία από τις τρεις σειρές Thailand Mixed που θα επιλέξει τους δύο κορυφαίους παίκτες στο 2022 TrustGolf Tour Order of Merits για να διαγωνιστούν στο TrustGolf Women's Scottish Open που έχει προγραμματιστεί μεταξύ 28-31 Ιουλίου στο Dundonald Links στο Ayrshire της Σκωτίας.

........................................................................

 Σχετικά με το TrustGolf

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει υποστηρίξει διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μιας ευρωπαϊκής περιοδείας για γυναίκες που συν-εγκρίθηκε με την εκδήλωση LPGA Tour μεταξύ 2021-2025. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων παικτών γκολφ παγκοσμίως συμμετείχαν στην εκδήλωση που βοήθησε στην προώθηση μιας καλής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία σε Ταϊλανδέζικες παίκτριες, υπό την υποστήριξη της TrustGolf, να αγωνιστούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μεταξύ 2020-2021, εκτός από πέντε σειρές Thailand Mixed που φιλοξενήθηκαν από την TrustGolf, η TrustGolf Tour διοργάνωσε επίσης το TrustGolf Amateur Qualifier 2021 που επέλεξε παίκτες για να διαγωνιστούν στο IMG Academy Juniors World (San Diego and Florida Challenge) και στο Men's Amateur and Women's Amateur . Το 2022, το TrustGolf θα φιλοξενήσει πέντε εκδηλώσεις Thailand Mixed που θα φιλοξενούνται από εκδηλώσεις TrustGolf (με συνολικό χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμύρια Bt) και δύο μικτές εκδηλώσεις TrustGolf Asian, με τρεις εγκρίσεις από Asian Tour, Ladies European Tour και TrustGolf Tour (συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.5 $ ΗΠΑ χρηματικό έπαθλο εκατομμυρίων) στο Siam Country Club Pattaya Waterside τον Απρίλιο. Επιπλέον, θα υπάρξει η TrustGolf Link Series που θα χρησιμεύσει ως η Access Series for Ladies European Tour που περιλαμβάνει επίσης το TrustGolf Scottish Open (χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων).

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/