Άγνωστος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε έναν απομακρυσμένο αγροτικό δρόμο στο Chonburi

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Τσονμπούρι –

Ένας άγνωστος άνδρας βρέθηκε νεκρός με σπασμένο κρανίο, πόδια και χέρια σε έναν απομακρυσμένο αγροτικό δρόμο στην περιοχή Phanat Nikhom.

Η αστυνομία του Panat Nikhom ειδοποιήθηκε για το πτώμα το περασμένο Σαββατοκύριακο κοντά σε έναν δρόμο στην υποσυνοικία Ta Kham.

Αστυνομία και σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του άνδρα που φαινόταν να είναι περίπου 60 ετών. Το κρανίο, τα χέρια και τα πόδια του έσπασαν. Μαζί του δεν βρέθηκαν έγγραφα ταυτότητας. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Δεν ήταν ξεκάθαρο ακριβώς πόσο καιρό είχε πεθάνει καθώς το σώμα του αποσυντίθεται ενώ βρισκόταν στη ζέστη του μεσημεριού κάτω από τον καυτό ήλιο. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος δρόμος δεν κυκλοφορούσε τακτικά.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στην αστυνομία ότι δεν είχαν ξαναδεί τον άνδρα στην περιοχή. Ο άνδρας μπορεί να είναι από άλλη περιοχή ή άλλη επαρχία, υπέθεσαν. Ωστόσο, δεν είχαν καμία εξήγηση για το γιατί ο άνδρας θα περπατούσε χωρίς όχημα σε μια πολύ απομακρυσμένη, αγροτική περιοχή χωρίς μεγάλες επιχειρήσεις.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Panat Nikhom πιστεύει ότι ο άνδρας μπορεί να χτυπήθηκε από ένα όχημα του οποίου ο οδηγός στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ταχύτητα. Ωστόσο, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα και την αιτία θανάτου του. Εάν εμπλέκεται άλλος οδηγός, η αστυνομία δήλωσε ότι θα ανοίξει έρευνα και για την ταυτότητά τους.

Δυστυχώς, λόγω της απομακρυσμένης περιοχής, το CCTV δεν αποτελεί επιλογή.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.