Η αστυνομία αναζητά έναν οδηγό μοτοσικλέτας που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή έσκασε τροχοφόρα στην παραλία Bang Saen

Bang Saen -

Η αστυνομία αναζητά έναν άγνωστο οδηγό μοτοσικλέτας που μαζί με τον συνοδηγό του έσκαγαν τροχοφόρα στην παραλία Bang Saen, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Μια προειδοποιητική πινακίδα από τον δήμο Saen Suk βρίσκεται στην παραλία Bang Saen και γράφει: «Δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα στην παραλία Bang Saen. Όποιος παραβιάζει αυτόν τον κανόνα θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 2,000 μπατ».

Τα βίντεο ενός οδηγού μοτοσικλέτας που μαζί με τον συνοδηγό του εθεάθησαν να σκάνε τροχήλατα στο Bang Saen Bach το βράδυ έγιναν viral στα social media χθες (8 Μαρτίου).

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Sane Suk, συνταγματάρχης Pattana Robroo, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους: «Κανονικά, πάντα περιπολούμε κοντά στην παραλία τη νύχτα. Ωστόσο, δεν είδαμε αυτούς τους ύποπτους να σκάνε τροχήλατα στην παραλία μέχρι που τα βίντεο έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Ελέγχουμε πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να αναζητήσουμε τον οδηγό για περαιτέρω νομικές ενέργειες», κατέληξε ο Pattana.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, τα βίντεο είχαν συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές στα κοινωνικά μέσα της Ταϊλάνδης.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.