Ο θρύλος του κρίκετ Shane Warne πέθανε από ύποπτη καρδιακή προσβολή στη βίλα Koh Samui στην Ταϊλάνδη

Koh Samui, Ταϊλάνδη-

  Ο Shane Warne, 52, από την Αυστραλία, που θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους μπόουλερ όλων των εποχών και γνωστός για την αναβίωση του ποδιού στο Κρίκετ πέθανε στη βίλα του από ύποπτη καρδιακή προσβολή σήμερα το πρωί, 4 Μαρτίου. , στο Koh Samui.

Μια δήλωση από την εταιρεία διαχείρισης MPC Entertainment έγραφε: «Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο Shane Keith Warne πέθανε από ύποπτη καρδιακή προσβολή στο Koh Samui της Ταϊλάνδης σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου», «Ο Shane βρέθηκε αδιάφορος στη βίλα του και παρά τις καλύτερες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δεν μπόρεσε να αναβιώσει. Η οικογένεια ζητά απόρρητο αυτήν τη στιγμή και θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σε εύθετο χρόνο.

Ο Shane είχε στείλει tweet νωρίτερα σήμερα το πρωί, που πιστεύεται ότι ήταν λίγο πριν από την ύποπτη καρδιακή του προσβολή, σχετικά με τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του συναδέλφου του θρύλου του κρίκετ, Rod Marsh.

 

Συλλυπητήρια έχουν ξεχυθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα το απόγευμα, καθώς οι ειδήσεις δημοσιοποιήθηκαν, με πολλούς να εκφράζουν τη λατρεία τους για τις δεξιότητες και τα σχόλια του Shane τα επόμενα χρόνια.

Για να μάθετε περισσότερα για την καριέρα του, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Το TPN media εκφράζει τα συλλυπητήριά μας στους θαυμαστές, την οικογένειά του και τους φίλους του. ΞΗΛΩΜΑ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/