Συγχαρητήρια στη Miss Grand Chonburi 2022

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Η TPN Media θα ήθελε να συγχαρεί τη Miss Watcharaphon Ruaipong (Namthip), 25 ετών, που αναδείχθηκε Miss Grand Chonburi 2022 χθες, 26 Φεβρουαρίου 2022, στο Central Pattaya Mall.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Pattaya City, Miss Grand Chonburi Contest Division, Dr. Weena Clinic Pattaya, North Bangkok University, Aya Boutique Hotel Pattaya, Lucy Skincare, Power-G Event, Hermony Swimwear, Streamwash (Ταϊλάνδη), Punyawit Hydro Farm και Η Premier Yachting & Lifestyle της Blue Icon Thailand επρόκειτο να επιλέξει τον εκπρόσωπο του Chonburi για το Miss Grand Thailand 2022.

Το Namthip παίρνει συνολικά 275,000 μπατ σε έπαθλα και χρήματα και συνεχίζει στη Μις Γκραντ Ταϊλάνδη 2022.

Πρώτη επιλαχούσα ήταν η Miss Kotchakorn Kontrakul (Elsa), 22. Η δεύτερη επιλαχούσα ήταν η κυρία Kritsakorn Nakai, 23 ετών.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μαγιό, βραδινά ρούχα, ερωτήσεις και απαντήσεις και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ αυστηρές προφυλάξεις για τον Covid-19, όπως όρια συγκέντρωσης, υποχρεωτική χρήση μάσκας για όσους δεν βρίσκονται στη σκηνή, έλεγχοι θερμοκρασίας, κοινωνική απόσταση, άφθονο απολυμαντικό χεριών, ψηφιακό check-in, απαιτούμενες γρήγορες εξετάσεις αντιγόνου για όλους τους συμμετέχοντες και Όλοι οι συμμετέχοντες έπρεπε επίσης να έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον διπλά από τον Covid-19.

Συγχαρητήρια και πάλι στο Namthip!

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του Sophon Cable.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/