Ο Khon Kaen ακολουθεί την Buriram ανακοινώνοντας περισσότερους περιορισμούς για τον Covid-19, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης πώλησης αλκοόλ σε εστιατόρια και καμία συγκέντρωση περισσότερων από πενήντα ατόμων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Khon Kaen -

Οι αρχές του Khon Kaen εξέδωσαν σήμερα, 23 Φεβρουαρίου, ανακοίνωση για την απαγόρευση των πωλήσεων αλκοολούχων ποτών σε όλα τα εστιατόρια και τη διοργάνωση εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν μεγάλη συγκέντρωση περισσότερων από 50 ατόμων λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην επαρχία.

Ο επαρχιακός κυβερνήτης Somsak Changtrakul δήλωσε ότι η Επιτροπή Ελέγχου Μεταδοτικών Ασθενειών της επαρχίας Khon Kaen συμφώνησε να αναστείλει προσωρινά την πώληση αλκοολούχων ποτών σε 26 περιοχές, συμπεριλαμβανομένων τριών πιλοτικών τουριστικών περιοχών της μπλε ζώνης, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού Covid-19 μετά την ο αριθμός των μολύνσεων συνέχισε να αυξάνεται.

Ανέφερε επίσης ότι η οργάνωση δραστηριοτήτων που προηγουμένως δεν επέτρεπαν περισσότερα από 100 άτομα έπρεπε να μειωθεί σε όχι περισσότερα από 50 άτομα. Οποιεσδήποτε δραστηριότητες υπερβαίνουν τον επιτρεπόμενο αριθμό πρέπει να επιτρέπονται από τους υπαλλήλους της περιοχής.

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις της κηδείας, οι αρχές θα ήθελαν να ζητήσουν συνεργασία για τη διοργάνωση κηδειών για όχι περισσότερο από 3 ημέρες και οι καλεσμένοι δεν θα πρέπει να είναι περισσότερα από 50 άτομα, σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις. Δεν πρέπει να γίνονται συμπόσια ή «κοινωνικές συγκεντρώσεις» στις κηδείες μέχρι νεωτέρας και μόνο θρησκευτικές και τελετουργικές εκδηλώσεις.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές ζήτησαν επίσης από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα να εφαρμόσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα «Εργασία από το σπίτι» για την αποφυγή περιττών επαφών και πιθανή μείωση της εξάπλωσης του ιού.

Αυτοί οι νέοι κανονισμοί έχουν ήδη τεθεί τεχνικά σε ισχύ από τις 13 Φεβρουαρίου, αλλά ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Η επαρχία Μπουριράμ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα διέκοψε τα περισσότερα μαθήματα αυτοπροσώπως και επίσης απαγόρευσε προσωρινά τους χώρους εξυπηρέτησης και τα «εστιατόρια» (μπαρ) και τη ζωντανή μουσική στα εστιατόρια. Τεχνικά, τα μπαρ εξακολουθούν να είναι κλειστά σε όλη τη χώρα στην Ταϊλάνδη από τον Απρίλιο του περασμένου έτους, αλλά επιτρέπεται να μετατραπούν προσωρινά εστιατόρια με διάφορες άδειες και πιστοποιήσεις σε ορισμένες επαρχίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.