Μολυσμένα χημικά που βρέθηκαν πεταμένα στην παραλία Mae Ramphueng του Rayong, η εταιρεία πετρελαιοειδών SPRC απαιτεί σοβαρή έρευνα

Rayong -

Μολυσμένα χημικά βρέθηκαν σκόπιμα αφημένα στην παραλία Mae Ramphueng του Rayong κοντά στην τοποθεσία διαρροής αργού πετρελαίου από την Star Petroleum Refining Public Company Limited (SPRC) το βράδυ του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου.

Οι εκπρόσωποι της SPRC ετοιμάστηκαν να υποβάλουν καταγγελίες στην τοπική αστυνομία αφού διαπίστωσαν ότι η χημικά μολυσμένη άμμος είχε πεταχτεί, σε κάτι που φαινόταν ως σκόπιμη ενέργεια, στην παραλία Mae Ramphueng μπροστά από το ξενοδοχείο Royal Rayong γύρω στις 10:00 μ.μ. το Σάββατο.

Σύμφωνα με την αρχική εξέταση, οι χημικοί λεκέδες αναμειγνύονταν με άμμο στην παραλία και είχαν έντονη δυσοσμία. Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι της SPRC συσκεύασαν δείγματα σε μια μεγάλη τσάντα και ζήτησαν αστυνομική εξέταση. Η πρόθεση της απόρριψης δεν ήταν ακόμη γνωστή, αλλά πιστεύεται ότι ο σάκος αφέθηκε σκόπιμα είτε για να δυσφημιστεί η εταιρεία είτε να επιδεινωθεί η κατάσταση της πετρελαιοκηλίδας, ενδεχομένως για να επιτραπεί σε ένα μέρος ή σε μέρη μεγαλύτερη οικονομική αποζημίωση από την SPRC, που είχε ήδη συμφωνήσει να βοηθήσει τους πληγέντες.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, μια αστυνομική έρευνα φέρεται να βρίσκεται σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης των καμερών κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στην περιοχή. Για περισσότερα σχετικά με την προηγούμενη κατάσταση διαρροής λαδιού, κάντε κλικ εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.