Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας πετρελαίου που είναι υπεύθυνος για τη διαρροή στα ανοικτά της ακτής του Rayong επισκέπτεται προσωπικά ψαράδες, πωλητές, υπόσχεται πλήρη υποστήριξη

Rayong, Ταϊλάνδη-

  Ο Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Star Petroleum Refining Public Company Limited, ή SPRC, συναντήθηκε προσωπικά με δεκάδες ψαράδες και πωλητές στην παραλία Mae Ramphueng σήμερα το απόγευμα, 3 Φεβρουαρίου, για να δώσει την προσωπική του υπόσχεση ότι η SPRC θα παράσχει πλήρη οικονομική βοήθεια και υποστήριξη για όλους που επηρεάζονται από τη διαρροή.

Αυτό έρχεται όπως ανέφερε σήμερα το απόγευμα το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης ότι η κατάσταση στην παραλία, ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα του Rayong, είναι πλέον υπό έλεγχο. 

Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Rayong επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι μόλυνσης μεταξύ των θαλασσινών προς πώληση.   

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα για την κατάσταση μέχρι στιγμής και σχετικά με την πηγή της διαρροής λαδιού από προηγούμενο άρθρο μας εδώ.

Ο κ. Robert Dobrik, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPRC, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του κ. Jeerasak Mahasukhon συναντήθηκε προσωπικά με ενδιαφερόμενους ψαράδες, χωρικούς και πωλητές στις 2:30 μ.μ. σήμερα το απόγευμα στο Klong Kache, στην παραλία Mae Ramphueng για να καθησυχάσουν εκείνους των οποίων η ζωή περιστρέφεται. γύρω από τη θάλασσα κοντά στο Rayong ότι η SPRC θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη και θα συνεργαστεί με όλους τους πληγέντες.

Ο κ. Dobrik, ο οποίος είναι Καναδός, μίλησε με τον κ. Sunthorn Saengnet, 56, εκπρόσωπο του ψαρά για όσους έχουν πληγεί μέσω μεταφραστή. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να συγκροτήσουν πολλές διαφανείς επιτροπές με μέλη της κοινότητας πλήρως εμπλεκόμενα σε κάθε επίπεδο για να διασφαλίσουν ότι θα αναληφθούν οι πλήρεις ζημιές και οι ευθύνες.

Ο κ. Dobrik έφερε επίσης πακέτα υποστήριξης που περιείχαν διάφορα είδη «επιβίωσης» και είδη βοήθειας για τους πληγέντες, οι οποίοι, σύμφωνα με τον κ. Sunthorn, ήταν ευγνώμονες για τη χειρονομία και ήλπιζαν ότι θα σήμανε τη διαβεβαίωση ότι θα αναλάμβανε περαιτέρω την πλήρη ευθύνη.

Οι επιτροπές πρόκειται να οργανωθούν και να συγκροτηθούν την επόμενη εβδομάδα περίπου, σύμφωνα με τον κ. Jeerasak και θα υπάρξει διαφανής και ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

Φωτογραφίες: 77kaoded.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/