Αξιωματούχοι τρένων σκοτώθηκαν σε σιδηροδρομική διάβαση κατά τη σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με ρυμουλκούμενο στο Ούντον Τάνι

Ούντον Θάνι –

Δύο αξιωματικοί του τρένου σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν όταν μια σιδηροδρομική ατμομηχανή έπεσε σε ημιρυμουλκούμενο φορτηγό σε σιδηροδρομικό πέρασμα στην περιοχή Mueang του Udon Thani χθες το απόγευμα, 31 Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί του Mueang Udon Thani έφτασαν στο σημείο γύρω στις 7:30 μ.μ. αφού ειδοποιήθηκε για το τρένο και το θανατηφόρο ατύχημα του τρέιλερ με 18 τροχούς κοντά στη διασταύρωση Μπαν Τσαν. Κατά την άφιξη, μια ατμομηχανή ντίζελ της διαδρομής Nong Khai – Μπανγκόκ βρέθηκε να προσέκρουσε σε ένα λευκό ρυμουλκούμενο φορτηγό 18 τροχών. Το τρέιλερ καταπλακώθηκε απευθείας και ρυμουλκήθηκε για περισσότερα από 300 μέτρα από το τρένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μηχανοδηγός και ένας μηχανικός έπεσαν από το κεφάλι του τρένου και βρέθηκαν νεκροί σε ένα κανάλι κοντά. Περισσότεροι από 100 επιβάτες σε εννέα φορεία έπαθαν σοκ, ορισμένοι με μικρά χτυπήματα και μώλωπες.

Ο οδηγός φορτηγού ημιρυμουλκούμενου Surachai Wongsuk, 36 ετών, είπε στους αρμόδιους αξιωματούχους ότι οδηγούσε το φορτηγό που μετέφερε τσιπς ταπιόκας από το Bueng Kan με κατεύθυνση προς το Prachinburi. Όταν έφτασε στη σιδηροδρομική διάβαση, δεν υπήρχε σιδηροδρομικό φράγμα ή προειδοποιητικές πινακίδες που να τον ενημερώνουν για το τρένο που πλησίαζε, σύμφωνα με τη δήλωσή του.

Στη συνέχεια οδήγησε και διέσχισε τη σιδηροδρομική γραμμή, αλλά στη συνέχεια άκουσε μια δυνατή κόρνα τρένου πριν συγκρουστεί στο ρυμουλκούμενο τόσο δυνατά που το μπροστινό μέρος του φορτηγού του έπεσε. Επέμεινε επίσης στις αρχές ότι το φράγμα του σιδηροδρόμου δεν λειτουργούσε. Αν ήταν, θα είχε σταματήσει να οδηγεί. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε καθόλου παρά το γεγονός ότι το όχημά του καταπλακώθηκε ολοσχερώς.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία και οι ανακριτές βρίσκονταν σε διαδικασία έρευνας καθώς και εξέτασαν το φράγμα που φέρεται να είχε σπάσει.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Sanook

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.