Το Tasty Cafe στη Σρι Ράτσα προσφέρει τώρα νόστιμα κέικ ιδανικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σρι Ράτσα, Ταϊλάνδη-

Έχετε ακούσει για τα Tasty Minimart, Cafe, Grill και Bar στην Πατάγια και τη Σρι Ράτσα;

Τα έχουμε καλύψει πολλές φορές πριν ΕΔΩ στα μέσα TPN.

Τώρα πουλάνε την τούρτα Chateraise, την νούμερο 1 μάρκα γλυκών στην Ιαπωνία και ιδανική για τις επερχόμενες διακοπές του Αγίου Βαλεντίνου! 

Το Tasty πουλούσε γλυκά από το Chateraise στο παρελθόν, αλλά αυτά τα ειδικά κέικ είναι καινούργια! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα γλυκά που πωλούνται ΕΔΩ.

Όλα τα γλυκά και τα κέικ από το Chateraise εισάγονται από την Ιαπωνία και είναι προς το παρόν διαθέσιμα στο Tasty Harmoniq (Sriracha), απαιτείται κράτηση και προπληρωμή για ένα ολόκληρο κέικ με δύο ημέρες προειδοποίησης.

 

*Στις 14th του Φεβρουάριος, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όλοι γιορτάζουν αυτή την ημέρα με εκλεκτό κέικ σοκολάτας στην Ιαπωνία.

Ως εκ τούτου, το Tasty έχει αρχίσει να πουλάει κουραμπιέδες από την 1η Φεβρουαρίου, όλα εισάγονται από την Ιαπωνία!

 

Gâteau au chocolat (Κέικ σοκολάτας) (18 εκ.)

520 THB (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Η σοκολάτα εισάγεται από το Βέλγιο, η εκλεκτή σοκολάτα και το κέικ παρασκευάζονται στην Ιαπωνία.

 

Χαριτωμένο κέικ σοκολάτας Panda (16 εκ.)

1200 THB (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Φτιαγμένο από σοκολάτα από το Βέλγιο και φτιαγμένο σε χαριτωμένο πρόσωπο Panda.

Αυτό το κέικ είναι καλό για οικογένειες με παιδιά, που μπορούν να απολαύσουν εκλεκτό κέικ σοκολάτας με ένα χαριτωμένο Panda.

 

*Το πιο πρόσφατο μενού κέικ (απαιτείται κράτηση πριν από 2 ημέρες) είναι αυτό παρακάτω.

 

*Αυτά τα κέικ είναι διαθέσιμα στο Tasty Pattaya, Sriracha. (Δεν απαιτείται κράτηση μέσω Διαδικτύου, μπορείτε να αγοράσετε απευθείας στο Tasty)

Δείτε περισσότερα από το Youtube παρακάτω!

Χάρτης

https://goo.gl/maps/p28QkRfQxMbLLXoAA

Τηλ (Ταϊλάνδης): 0930235149

Facebook: https://www.facebook.com/Tasty-Cafe-Bar-Pattaya-108406530966057/

Σχετικά με το Tasty Grill bar&Café, minimart

 

 Τα νόστιμα Minimart, Grill, Bar και Cafe στην Πατάγια και τη Σρι Ράτσα είναι έτοιμα για εσάς το 2022! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/