Η παραλία Mae Ramphueng στο Rayong έκλεισε προσωρινά λόγω πετρελαιοκηλίδας

Rayong -

Η παραλία Mae Ramphueng στο Rayong είναι πλέον προσωρινά κλειστή από σήμερα (29 Ιανουαρίου) ενώ καθαρίζεται μια πετρελαιοκηλίδα στην παραλία.

Πρώτον, για αναφορά:

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης πραγματοποίησε έρευνα αεροσκαφών στο Map Ta Phut Industrial Estate στις 26 Ιανουαρίου 2022, μετά από διαρροή αργού πετρελαίου από την Star Petroleum Refining Company (SPRC).

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης διεξήγαγε χθες έρευνα αεροσκαφών για να παρατηρήσει και να βοηθήσει με διαρροή αργού πετρελαίου στο Rayong

Το Υπουργείο Ναυτιλίας της Ταϊλάνδης κινεί νομικά μέτρα κατά της Star Petroleum Refining Public Company (SPRC) για το περιστατικό διαρροής αργού πετρελαίου στις 25 Ιανουαρίου 2022.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας της Ταϊλάνδης καταθέτει καταγγελίες εναντίον μεγάλης εταιρείας πετρελαιοειδών για περιστατικό διαρροής αργού πετρελαίου στο Rayong την Τρίτη

Τώρα, η ενημέρωση:

Ο Κυβερνήτης του Rayong Charnna Iamsaeng και ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου Ρύπανσης κ. Atthapol Charoenchansa σήμερα (29 Ιανουαρίουth) επιθεώρησε την παραλία Mae Ramphueng όπου η πετρελαιοκηλίδα έχει εξαπλωθεί στην παραλία κατά μήκος 400 μέτρων.

Διακόσιοι αξιωματικοί του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ήταν επίσης παρόντες και προσπάθησαν να καθαρίσουν την παραλία.

Ο Κυβερνήτης Charnna είπε στα μέσα ενημέρωσης: «Το μεσημέρι ανακοινώθηκε το προσωρινό κλείσιμο της παραλίας Mae Ramphueng μέχρι νεωτέρας. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο της παραλίας εκτός από αρμόδιους αξιωματικούς. Ζητείται επίσης να κλείσουν προσωρινά τα καταστήματα των ντόπιων στην παραλία».

Ο επικεφαλής δημόσιας υγείας της επαρχίας Rayong, γιατρός Soonthorn Reanpoomkitjakarn προειδοποίησε: «Παρακαλούμε μείνετε μακριά από την παραλία για να αποφύγετε τη μυρωδιά από το λάδι».

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.