Ο κόλπος Maya στο Κράμπι ανοίγει ξανά για πρώτη μέρα μετά από περίπου τρία χρόνια κλεισίματος

Κράμπι –

Πολλοί τουρίστες επισκέφτηκαν τον κόλπο Maya στο Ao Nang την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας μετά από περίπου τρία χρόνια κλειστού για τους τουρίστες, τόσο εγχώριους όσο και ξένους, για να επιτρέψουν στο περιβάλλον να ανακάμψει.

Η επίσημη επαναλειτουργία έγινε από τον Κυβερνήτη του Krabi Puttipong Sirimart και τον Διευθυντή του Γραφείου Διατήρησης Διαχείρισης Περιοχής 5 κ. Yongyut Nakwiroj.

Ο κ. Yongyut είπε στο Associated Thai Press, «Οι τουρίστες μπορούν να επισκεφθούν τον κόλπο Maya από τις 7:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. 375 τουρίστες μπορούν να επισκέπτονται τον κόλπο κάθε γύρο για μία ώρα. Υπάρχουν συνολικά 4,125 τουριστικοί «κουλοχέρηδες» την ημέρα. Για σήμερα η είσοδος ήταν δωρεάν καθώς η Πρωτοχρονιά ήταν δώρο για τους τουρίστες».

«Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να πάνε στο νερό, αλλά μπορούν να περπατήσουν και να χαλαρώσουν στην παραλία. Εάν κάποιος παραβιάσει τον κανόνα απαγόρευσης κολύμβησης, θα κινηθούμε νομικά. Θέλουμε να διατηρήσουμε σπάνια θαλάσσια ζώα στον κόλπο. Στον κόλπο ζουν περισσότεροι από 100 καρχαρίες με μαύρη άκρη υφάλου και πολλοί ζωγραφισμένοι ακανθώδεις αστακοί».

Έχει αναφερθεί ότι τα τουριστικά σκάφη δεν ήταν αρκετά για τους τουρίστες την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.