Οι ξένοι τουρίστες ικανοποιημένοι με τη φιλικότητα των Ταϊλανδών, σύμφωνα με έρευνα του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού

Εθνική -

Τα συνολικά αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης για τον τουρισμό της Ταϊλάνδης μεταξύ των ξένων τουριστών είναι πιο θετικά από πέρυσι, λέγοντας ότι οι Ταϊλανδοί είναι πολύ φιλικοί, ανέφερε το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο την παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου.

Ο αναπληρωτής μόνιμος γραμματέας Arrun Boonchai αποκάλυψε τα αποτελέσματα της έρευνας «Στάσεις και ικανοποίηση των Ταϊλανδών και ξένων τουριστών που ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη», η οποία ανέφερε ότι διεξήχθη πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ 2,000 ξένων τουριστών σε 10 μεγάλες τουριστικές επαρχίες τον Ιούλιο-Δεκέμβριο 2021 σε 14 τύπους των υπηρεσιών ως εξής:

  1. αεροδρόμια
  2. Υπηρεσίες δημόσιας συγκοινωνίας
  3. Κέντρα επισκεπτών
  4. Θάλασσα/Παραλιακά Αξιοθέατα
  5. Οικοτουρισμός
  6. Ιστορικά μνημεία
  7. Υπηρεσίες διαμονής
  8. Εστιατόριο/Πώληση φαγητού και ποτών
  9. Καταστήματα εμπορευμάτων/σουβενίρ
  10. Υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης
  11. Υπηρεσίες ξεναγών
  12. Ταξιδιωτικοί οδηγοί
  13. Υπηρεσίες Thai People
  14. Επισκέπτες ιστότοπου του καταλόγου τουρισμού της Ταϊλάνδης

Διαπιστώθηκε ότι η συνολική μέση ικανοποίηση μεταξύ των ξένων τουριστών ήταν 87.7%, σημειώνοντας αύξηση από 84.9% το 2020.

Οι τρεις πρώτες υψηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης ήταν, σύμφωνα με την έρευνα 1.) Οι Ταϊλανδοί, που αντιπροσωπεύουν το 91.4 τοις εκατό, με το σκεπτικό ότι οι Ταϊλανδοί είναι φιλικοί και φιλόξενοι και τους αρέσει να βοηθούν τους τουρίστες. 2.) Υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, που αντιπροσωπεύουν το 90.8 τοις εκατό, καθώς η Ταϊλάνδη προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές και προσιτές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης για ξένους τουρίστες. Και 3.) Υπηρεσίες διαμονής, που αντιστοιχούν στο 90.3 τοις εκατό, επειδή τα ξενοδοχεία της Ταϊλάνδης παρέχουν ικανοποιημένη φιλοξενία και προσιτές τιμές. Είναι βολικά και επίσης πιστοποιημένα με τα πρότυπα SHA και SHA+.

Ενώ οι τρεις τουλάχιστον υπηρεσίες με τις χαμηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης ήταν, σύμφωνα με την έρευνα 1.) Ο ιστότοπος Ταϊλάνδης Τουρισμού Κατάλογος καθώς δεν είναι ακόμη ευρέως αναγνωρισμένος μεταξύ των ξένων τουριστών. 2.) Οικοτουρισμός, με το σκεπτικό των συμμετεχόντων ότι πολλά μέρη που προωθούν τον οικοτουρισμό εξακολουθούν να έχουν προβλήματα με τις τουαλέτες και τα τέλη υπηρεσιών που δεν είναι τυποποιημένα (AKA Dual Pricing-TPN). 3.) Αξιοθέατα στη θάλασσα/παραλία καθώς πολλά θαλάσσια εθνικά πάρκα εξακολουθούν να είναι κλειστά λόγω της εξάπλωσης του Covid-19 και τα μέρη που ανοίγουν εξακολουθούν να έχουν προβλήματα καθαριότητας, συμπεριλαμβανομένων των μη απολυμανμένων τουαλετών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.