Το εστιατόριο Tangty Suki στην Πατάγια προσφέρει επί του παρόντος ειδικές προσφορές

Πατάγια -

Tangty Suki εστιατόριο, που προσφέρει premium Shabu και Sashimi στην Πατάγια, προσφέρει μια ειδική προσφορά για εσάς και την οικογένειά σας αυτόν τον μήνα!

Tangty Suki Το εστιατόριο σερβίρει premium Shabu, Wagyu, θαλασσινά, Sushi, Sashimi και άλλα με πέντε διαφορετικές σάλτσες.

Tangty Suki Το εστιατόριο βρίσκεται στο The Will Village, στην οδό Sukhumvit κοντά στην πλωτή αγορά Pattaya. https://maps.app.goo.gl/Bvp98JqM4jTVVfPC7

Δευτέρα έως Πέμπτη το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 2:00 έως τις 10:00

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 11:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. με ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΑΝΤΕΣ από τις 7:00 και μετά.

Ειδική προσφορά από 3 Δεκεμβρίουrd μέχρι τον Δεκέμβριο του 17th, 2021

  • 599 μπατ συμπεριλαμβανομένων των ποτών
  • 899 συμπεριλαμβανομένων των ποτών
  • Τέσσερα άτομα; Πληρώστε μόνο για τρία!

Κάντε like, κοινοποίηση και check-in για ένα κουπόνι δώρου 300 μπατ *όταν πληρώνετε πάνω από 1,000 μπατ στο κατάστημα δώρων. Επικοινωνήστε με το κατάστημα για περισσότερες λεπτομέρειες.*

Κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες

Facebook: ตั้งตี้สุกี้/The Will Village

ή τηλ: 092-484-0083

Το προηγούμενο είναι μια διαφήμιση που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στη διαφήμιση είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.