ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Περισσότερα από 20 θύματα αλλοδαπών και Ταϊλανδών παρακολουθούν την υπόθεση απάτης υπαλλήλων της τράπεζας Pattaya

Πατάγια-

Περισσότερα από 20 θύματα αλλοδαπών και Ταϊλανδών παρακολούθησαν το αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya σήμερα το πρωί σχετικά με την υπόθεση ενός βοηθού διευθυντή τράπεζας στην περιοχή της Pattaya που τους έκανε να χάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά λόγω υποτιθέμενης απάτης και απάτης.

Αρχικά, ας ανακεφαλαιώσουμε την προηγούμενη κάλυψη αυτής της ιστορίας:

Πολλοί αλλοδαποί και οι σύζυγοί τους στην Πατάγια υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία της Πατάγια τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, κατηγορώντας έναν βοηθό διευθυντή τραπεζικού υποκαταστήματος στην περιοχή της Πατάγια ότι τους έκανε να χάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά λόγω υποτιθέμενης απάτης και απάτης.

Πολλοί κάτοικοι της Πατάγια υποβάλλουν αναφορές στην αστυνομία της Πατάγια κατηγορώντας τον τοπικό βοηθό διευθυντή τράπεζας για απάτη που υπολογίζεται σε εκατομμύρια μπατ

Το κεντρικό υποκατάστημα τράπεζας όπου εργαζόταν ο βοηθός διευθυντής υπέβαλε επίσης αναφορά στην αστυνομία της Πατάγια δηλώνοντας ότι ο βοηθός διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος φυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους για φερόμενη καταστροφή σημαντικών και ιδιόκτητων τραπεζικών εγγράφων.

Σήμερα, (9 Δεκεμβρίουth), περισσότερα από 20 ξένα και ταϊλανδέζικα θύματα με τους δικηγόρους τους συναντήθηκαν με τον νέο αρχηγό της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχη Khunlachart Kunlachai.

Ένας δικηγόρος των θυμάτων παρουσιάστηκε στον Τύπο όπως είπε ο Τομ στο Pattaya News, «Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος δουλειάς σε αυτήν την υπόθεση και προσπαθούσα να βρω μια οικονομική λύση για τα θύματα αυτού του εγκλήματος. Προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με την τράπεζα, αλλά δεν μας δόθηκαν ενημερώσεις ή σταθερές αποφάσεις από το εταιρικό της γραφείο. ”

Πριν συνεχίσουμε, μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας, για όσους προτιμούν, είναι εδώ:

Ο συνταγματάρχης Kunlachart είπε, «Πρέπει να επανεξετάσω αυτήν την υπόθεση καθώς είμαι νέος εδώ. Θα δημιουργήσουμε την ειδική ομάδα ερευνών μας για αυτήν την υπόθεση και θα επικοινωνήσουμε και με την τράπεζα. Υποσχόμαστε να χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμο για να τελειώσει αυτή η υπόθεση και να βοηθήσουμε τα θύματα να πάρουν πίσω τα χρήματά τους».

Τα θύματα είπαν στον συνταγματάρχη Kunlachart, όπως έκαναν με τον προηγούμενο αρχηγό της αστυνομίας, όπως περιγράφεται στο προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με αυτό το περιστατικό, ότι ο ύποπτος, ο κ. Chaiyasit Sappermpoon, ο οποίος εργαζόταν σε ένα υποκατάστημα τράπεζας Central Pattaya στο Central Klang, φέρεται να τους ξεγέλασε για επενδύσεις. . Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν χάσει όλα τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ενώ κάποιοι έχουν χάσει διαφορετικά ποσά. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο ύποπτος θέτει σε κίνδυνο το σύνολο των συνταξιοδοτικών τους αποταμιεύσεων.

Η υποτιθέμενη απάτη αποκαλύφθηκε όταν ορισμένα φερόμενα θύματα της απάτης πήγαν σε διάφορα τραπεζικά υποκαταστήματα και είχαν προβλήματα με τα βιβλία λογαριασμών τους, με το προσωπικό της τράπεζας να δηλώνει ότι διάφορα δελτία ή καταθέσεις ήταν πλαστά, παρωχημένα ή εσφαλμένα και δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους. Σε αυτό το σημείο, τα θύματα ενημέρωσαν την ανώτερη διοίκηση της τράπεζας, η οποία δήλωσε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα, αλλά ότι θα πάρει χρόνο. Τα θύματα άρχισαν να δικτυώνονται μεταξύ τους αφού έμαθαν περισσότερα για την κατάσταση και υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος Tom, έχει κλείσει έναν χρόνο, δέκα μήνες, από τις τελευταίες συναντήσεις με τον προκάτοχο του συνταγματάρχη Kunlachart και δεν έχουν δει σημαντική πρόοδο, σύμφωνα με τους δικηγόρους των θυμάτων, είτε από την τράπεζα είτε από την αστυνομία. βοηθώντας τα θύματα να ανακτήσουν τα χαμένα κεφάλαιά τους.

Το όνομα της εμπλεκόμενης τράπεζας, σημειώνει τα μέσα ενημέρωσης του TPN, έχει επίσημα συγκρατηθεί από το αίτημα των ανακριτών, καθώς το θέμα βρίσκεται ακόμη σε ενεργό έρευνα, ωστόσο, η αστυνομία της πόλης Pattaya συνέχισε επίσης να ενθαρρύνει άτομα που πίστευαν ότι εξαπατήθηκαν από τον κ. Ο Chaisit Sappermpoon ή τον έβαλε να χειριστεί τους λογαριασμούς τους προσωπικά για να επικοινωνήσει μαζί τους αμέσως.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.