Pattaya Cricket Club στο τουρνουά Chiang Mai 6, 4η & 5η Δεκεμβρίου 2021 - Ημέρα 1

Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη-

Το PCC παρευρέθηκε σε αυτό το διάσημο γεγονός στο Ημερολόγιο Κρίκετ της Ταϊλάνδης ως δεύτερος στο περσινό τουρνουά και κάτοχος του τροπαίου του Chiang Mai 8. 

 

Υπήρχαν 11 ομάδες χωρισμένες σε δύο τμήματα, τους παίκτες (συμπεριλαμβανομένου του PCC) και τους Gentlemen. Όλοι οι παίκτες θα έπαιρναν ένα μπολ εκτός από τον τερματοφύλακα. Οι Batmen που θα σκοράρουν 31 δεν θα αποχωρούσαν. Το Wides και το No Balls θα μετρούσαν ως 3 τρεξίματα και δεν θα επαναλαμβάνονταν. Θα δίνονταν 4 πόντοι για μια νίκη και υπήρχαν πόντους μπόνους για wicket και τρεξίματα. Η ισότητα της βαθμολογίας ήταν περίπου 60 γύροι

 

Ο μεγαλύτερος και ο μικρότερος αρχηγός αναμετρήθηκαν στον πρώτο αγώνα. Ο Bernie Lamprecht κέρδισε την εκτίναξη και ζήτησε από τον Lamphun να χτυπήσει. και πιάστηκε από τον Jainish. Ένα λαμπρό ξεκίνημα. Ο Habby Singh έκανε μπούλινγκ στη συνέχεια και ο Capt David (Cher) πιάστηκε στα όρια από τον Capt Goliath (Bernie) για μια πάπια. 14 για 2 off 2 over. Υπέροχος. Ο Τσου άσκησε σθεναρή αντίσταση πριν ξεμείνει από την καλή δουλειά από τον Γκάρι Πόρτερ και τον Χάμπι για 27. Ο Λαμπούν μπορούσε να πετύχει μόνο 49 για 3 και ένα δύσκολο σκορ για άμυνα. 

Το PCC έστειλε τον Colin Clark και τον Luke Stokes για να αντιμετωπίσουν τη Cher. Οι σφαιριστές Lamphun κράτησαν τα run ανά over κάτω από 10 στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο Colin είχε ξεμείνει όταν γλίστρησε δύο φορές πηγαίνοντας στο δεύτερο γύρο και πήγε για 16. Luke σταθεροποίησε το πλοίο με 13 εκτός, ενώ ο Jainish έμεινε πίσω από τον Ton για 3. Ο Habby σημείωσε νικηφόρα 4 από την πρώτη του μπάλα και το PCC κέρδισε με 4 wickets με μία μπάλα να περισσεύει. Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στον διαγωνισμό.

 

Ο δεύτερος αγώνας της ημέρας ήταν ενάντια στους Τσιάνγκ Μάι All-Stars που έγιναν Πρωταθλητές Τουρνουά, αλλά δεν ήταν καθόλου έκπληξη με τόσους πολλούς διεθνείς και πρεμιερικούς παίκτες!! Όπως ήταν αναμενόμενο, οι μπόουλερ μας υπέφεραν καθώς ο Μπέρνι κέρδισε την εκτίναξη και ζήτησε από το CMAS να χτυπήσει. Μόνο ο Χάμπι και ο Γκάρι κατάφεραν να κερδίσουν λογικά νούμερα 15 και 14 ανά over αντίστοιχα, οι υπόλοιποι ήταν 24 συν. Δεν βοήθησε όταν ο Κόλιν δεν Δεν πάτε σε σκιέρ από την πρώτη μπάλα του Luke και ο Habby άφησε τον Abaid από την πρώτη μπάλα του Simon Wetherell. Ο Abaid Ullah, ο Zia-al-Haq και ο Anowar Islam αποσύρθηκαν στα 31 ή περισσότερα και ολοκλήρωσαν το μώλωπα innings με σύνολο 108 για 0.

Ο Κόλιν και ο Λουκ άνοιξαν για το PCC κόντρα στον Ashan Fonseka. Ο Κόλιν δέχθηκε μπούλινγκ για 5 στο πρώτο over, ενώ ο Λουκ έφερε το ρόπαλό του για ένα υποτονικό 10. Ο Χάμπι πήγε για μια Χρυσή Πάπια στο Αμπάιντ και όλα έδειχναν πολύ άσχημα. Ο Σάιμον εξαντλήθηκε για 3, κάνοντάς του το χέρι του γηπεδούχου - ακόμα πιο σκοτεινό. Ο Ντάνι Έβανς πήρε το ρόλο του κυνηγού με πρόστιμο 21 χωρίς άουτ, αλλά 74 από το τελευταίο τέρμα ήταν πέρα ​​από τις δυνατότητες του, αφήνοντας το PCC με 44 για 4 και ήττα με 64 σερί.  

  

Λογικό ξεκίνημα της ημέρας με μία νίκη και μία ήττα. Δείτε το επόμενο ρεπορτάζ αγώνα για τη 2η ημέρα.

  

 

  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/